sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kisaaminenkin tuntui mukavalta.. 15.8

tuloksista huolimatta. =) Oli oikeesti kivaa ja jäi halu päästä kisaamaan.

Käytiin siis Lempäälässä kisaamassa. Tuomareina Katariina Virkkala ja Vesa Sivonen  - aika uusia tuttavuuksia mulle..

Tei radoilla ne asiat mitä päätinkin. En antanut lentämisajatuksen tuskastuttaa, koska sille nyt vaan ei mitään voi ja päivän radatkin oli aikasta vääntötyyppisiä. =) VIDEO

Pallonheitto"ruutinit" olen poistanut käytöstä = ei todennettua hyötyä sitten kuitenkaan.. Me vaan ootellaan vuoromme ja mennään. Pitkän lämpän merkitys on koiralle suuri - sen pitää saada juosta irti ja päästellä silloin. Tänään ennen ekaa rataa en kerennyt sitä kunnolla tekemään ja tulos sen mukainen. (vaikkakin nolla rata ja first time ever kun on tarvinnut Himon kohdalla miettiä, että meniköhän yliajalle! =D )
Ekan radan jälkeen oli aikaa mini- ja mediluokan verran käydä metsässä hörpöttelemässä!

Kisapäivä oli sitten kokopäivän retki. Kiva kun Marko on nyt jaksanut lähteä mukaan. Meillä onkin ollut kahvit keitettynä termariin ja kylmälaukullinen evästä mukana. =) Himasta lähettiin klo 12.24 ja kotona oltiin vähän ennen puolta yötä!

Positiivisinta oli fiilis ja ennen kaikkea kisaamisesta jäänyt fiilis! Tuloksista huolimatta! Positiivista että kepit löyty joka radalla! =) Ois löytynyt ekalla radalla aika vaikeestikin. =) Mut jos oikeesti tosta olis pitänyt kepeille mennä niin tuskimpa. =)

Ainut asia mikä kyrsii on kontaktit! En tiiä miksi nyt toimi noin?! Treenaamma hullun vireen takaisin.. ;)

Ainiin ja taas tuli ventovieraalta jäähkällä kommenttia, että on sulla magee bortsu... =) "Kiitos! Onhan se, mitä nyt hallinta hiukan hukassa välillä. =)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti