lauantai 25. huhtikuuta 2015

Working with the beast! 23.4

Vaikeusastetta on Juhan radoissa selkeesti nostettu ja hyvä niin!
Tän päivän rata ei myöskään ollut olleenkaan niin juoksupainoitteinen kuin aiemmin! Mä jaksoin! =)

Meillä oli koiran vireystason kanssa taas ongelmia. Se on todellinen peto tällä hetkellä, röyhkeyden huipentuma ja itselleen vaaraksi. Valitettavasti! Juhallekin sanoin, että häiritsee tekemistä kun joutuu miettimään asioita siltä kantilta ettei toi riko itteänsä! Hän totesi että sille tielle ei kande lähteä, syö tekemisestä todella paljon pois ja totta! Et itse tee täysillä/kunnolla ja uskalluksella!

Ja tänäänkin siis taas sattui ja tapahtui! Halusin ensinnäkin rimat 65 cm, jotta tämäkin korkeus otetaan haltuun rimoja roiskimatta... Tänään niitä rimoja tosin roiskittiin ja urakalla! =( Kerran tyyppi latasi esteenkin kumoon niin, että varmasti sattu - hyppäsi suoraan päin takimmaista siivekettä, kun estettä suoritettiin poikittain. Mä en tajuu mitä sen päässä liikkuu näissä kohdin?! Mäikää vaan ja lentää/koheltaa! Ja mulla menee näissä tyystin hermoa - raivoon koiralle ja haukun sitä! Kuullostaa varmaan ihanalta kanssatreenareitten korvissa ja eihän se mitään auta. Mutta kun sitä pelästyy noissa ihan hullun lailla ja ensi reaktio on sit toi. Ei sitä siinä ajttele, mut jälkeen päin sit hävettää. Vois olla Himolla himpun järkee päässä eikä vaan höökää mennä. Haluun pitää koiran ehjänä, kiitos!

Mua oikeesti hirvittää mennä Piiralle ens viikolla - mikähän on koiran kunto kaikkien näitten äksidenttejen jälkeen?!

Treeni sisälsi vaikeita hyppykulmia koiralle ja Himo loiskikin niistä kivasti läpi. Valssiin tulosta tietoakaan ennen keppejä ym. monta paikkaa... Sit puomin jälkeinen elämä oli haasteellinen! En saanut koiraa kääntymään vaseman siivekkeen kautta sillä pääty hypyllä lainkaan. Pitäs treeniä kohta uudelleen... Juha kyllä mainitsi, että on otettava huomioon koiran luonnollinen tapa toimia tällaisissa kohdin.

Videota treenistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti