maanantai 6. huhtikuuta 2015

Extempore aksaa 5.4

Minna K. lähestyi yllättäen tekstarilla kysyen treenaamaan... =D Ja tulipahan lähdettyä. Tehtiin Rannikon Timon treeniä:
Päällimmäinen ajatus treenin jälkeen oli, että mitä tästä treenistä saimme?  Joka kuvastaa tätä mun luonnetta, että suunnittelematta kun tehdään jotain niin... Rasitinko koiran fysiikkaa turhaan?
No, koiralle en rehellisesti sanottuna opettanut mitään ajatuksella - tokihan se oppii kaikesta tekemisestä ja aina.
Käteen jäi puolestaan tukko asioita joita minä opin koirasta. Ei siis kait hukkaan mennyt treeni kuitenkaan ja periaatteessa siinä pisteessä ollaan, että yhteisen tekemisen hiomistahan tää alkaa enimmäkseen olemaan, vaikkakin paljon on vielä opittavaa..

Himolle oli ehdottomasti paras vaihtis ottaa se sylkkärinomaisesti vastaan ja ohjata putkeen 2. Mun olessa etuperin ja viedessä liikkeellä meinas sujahtaa ekapäähän ja teki ulos tullessa kauheen kaarroksen. 4 oli EHDOTTOMASTI paras kierrättää kauemman siivekkeen kautta. Oli ihan kauheeta edes yriittää valssi ja pakkovalssivaihtiksella. Toi liitäjä tohon väliin kääntynyt! 7 vastakäännös oli se juttu ja 8 valssi, irrottaen putkeen 9 ja joko valssista tai vetämällä kepeille ja molemmat toimi! Jopa vetämällä haki avokulman oikein. JES! Tästä pidettiin bileet! =) Putkeen leijeröiden 4/18 hyppy niin kerkes tekee persjätön putkien väliin. 12 putkesta ulostullessa oli ajotus tärkeä (vastaava homma on ollut Timon treenissä ennenkin joten tiesin kuinka toimia), jos liikaa edistit koira ei nähny jalkoja mun ohittaessa putkea ja näin nappasi muurin ulostulon jälkeen, kun ajotus oli oikea tuli hyvin mukaan. Mutta kiire oli valssiin 13.sta! 17 tein ihminuolen josta 18 takaakierottn ja valssi -> törkkäsemällä kepeille.

Sit tuli kohta jossa mä yllätyin täysin! Aattelin et meille helppo erottelu, mutta paskan lati! Himo paino ihan sukkana putkesta putkeen jos tein persjätön putken jälkeen. Tässä yritin palkallakin ottaa koiraa "kiinni". Paras vaihtis oli ehdottomasti persjättö A.n jälkeen! Sit olikin vähän vauhtia ja vaarallisia tilanteita sen jälkeen... ajautu pitkälle putkesta ja tajus et ohjaan muuria, sinne siis vaikka linja olis mikä. Tolpat kaulassa mentiin.. Vois vaikka joskus valita, että ohittas jos on vähän huonoa linjaa tarjolla.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti