sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kooste kolmesta.

To 9.4

Normi viikkotreenit ja Juhalla Annan tekemä rata. Alku oli haastava kepeille menon vuoksi. Mun valinta oli sivuirti ollen ja päällejuoksu 2:lle ja kolmosen takaakierrosta vetämällä kepeille. Kaikki muu ok, paitsi kepeille en saanut Himoa vetämällä oikein sisään - haki 2 väliä ja tää on meille tyypillinen juttu. Treeniin!! Jos muistan oikein onnistu pelkästä takaakierrosta tehden..

Sit Juha halus et teen sen hänen tapaansa - yritin pistää hanttiin kun soti tiettyjä "lakeja" vastaan, mutta oli sit pakko kokeilla. Oli haasteellista Himolle, kun en ole sitä tuolla lailla pakovalssin tyyppisestä ohjauksesta työnnellyt ulospäin - tämä näky riman tiputteluna. Ja oli niissä omissakin askelmerkeissä hakemista siinä kepeille tönäsyssä.. Eli nyt tuli 2-3 väliin välistäveto.. Mutta kiva haastaa itteensä ja opetella uusia juttuja! Harmitti vaan kotiin päästyä kun en älynnyt kokeilla kolmoselle takaakierto-valssia.

Sit treeniin mahtu kaikkea paskaa omaa kohellusta ihan ketutukseen asti! Tosi paska päivä itellä! En keksittynyt, tein mitä muut oli tehnyt enkä omaani, radan muistaminenkin tökki. ÄLLÖÄ!! Mutta onneksi ollutta ja mennyttä.. =)

Loppuun kokeiltiin vielä nollilla, mutta mun jaloista loppu veto 3 vikalla esteellä, putki; jonka jälkeen koira haki kepit.. 2 vikalle hypylle (linjassa) en saanut sitä enään työnnettyä. Loppu otettiin vielä uusiksi.

Pe 10.4

Rannikko-päivä. Sama sohellus osittain jatkui kuin eilenkin... =( mahtu sinne hyvääkin (kait)? Timon suusta harvoin tulee postiivista palautetta ainakaan meidän kohdalla. On kovin analyyttistä - toki siitäkin pidän! SYY ja SEURAUS! Mutta kyllä se kantava voima on kannustus. =) Kritiikin anto toki on se kehittävä!
Joitakin rimoja lenteli. Totesin myös, että takaakierto-persjätöt ei oo mua varten, en kunnolla uskalla tehdä niitä! Mutta treeniin siis vaan! Palautetta tuli myös Himon reagoinnista jarruun tai mä en siis tiedä tarkottiko Timo et Himo ei osaa vai mä en vaadi ja oo johdonmukainen! Kun läpi lato "kiitettävästi" . On otettu tossa takapakkia..

Su 12.4

Tokoilua Lahdessa Oilin opissa. Meillä käsittelyssä pelkkä seuruu taas (omasta pyynnöstäni). Nyt meijän välinen kemia oli ihan eri! Oli kiva treenata ja saatiin taas hyviä neuvoja!! En nyt jaksa tai osaakaan niitä teille kunnolla avata, mutta häiriötreeniä seuruussa... Nyt haetaan kontakti, jonka seurauksena näyttäisi kyllä paikka kärsivän, mutta Oili sano et kaikkea ei voi saada kerralla. Nyt ensin kontakti kuntoon..

Aivojumppa väsytti neidin:
Tuiren volvossa penkillä tuli hyvät unoset!

Ainiin ja onneksi hallissa tälläkertaa ei samaan aikaa aksaa tehty - oli taktikoitu veto, että tehtiin Himon kanssa meidän kolmen kimpasta ekana ja Timon oppilaat toisessa päässä vasta tutustuivat rataan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti