maanantai 6. huhtikuuta 2015

Tokoa 6.4

Hallilla Rosa-marian kanssa jolla siis Hippiksen puoliveli Juti. Me tokoilimme (muuta aksajuttu näyettiin, mitä tarkoitan) ja he vähän aksasivat / tokoilivat.

Enempi tekemisemme oli ehkä liikkeiden näyttämistä ja kuinka me niitä nyt tehdään, kun en mä mitään tokossa osaa neuvoa. =)

Tein noutoa jokusen kerran, kerran palkkasin luopumisesta. 1 nouto oli huono, dyykkasi, muklasi ja tiputti kapulan siinä nostossa. Otti kyl sit uudestaan suuhun ja toi ilman uutta käskyä edes. 1 sivulletulo ruokottoman huono. Muuten jees!

Kaukoja painot jaloissa. Istu - maa hommassa toimii. Seisomisesta istuminen on sille vaikeeta, kun juuri tässä on tottunut nappaaman sen pyllyn alle eikä mennä istumaan vain etujalkoja siirtämällä.

Hyppy oli jees! On muuttanut hyppysuunnan nyt ite, eli kääntyy itsestään vasemmalle kuin ennen käänty oikealle.

Perusasennossa kontaktin pitoa häiriköitynä. Juti oli hallissa ja piippaili siellä Rosan sylissä ja hän siinä samalla antoi häiriökäskyjä Himolle. Toimi hyvin!

Likkeestä seis palkkailua Oilin neuvoilla. Musta ei tuntunu hyvältä.. En tiiä miksi. Sit tein ns. kättä suuhun tunkemalla. =D Eli kädestä namittamalla pysäytys. Kerran myös koko liike takapalkalla. Hyvin! Alle ekax suoraan sivulletulo. Ainiin ja tolpan kierrosta seis niinikään, ei vaan oo tsäpäkkää. Halusin terävyyttä!! Voi tähän yrittää pallopalkkaa heiteltyjen namien sijaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti