lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kauden ekat ulkotreenit! 24.4

Treeni video, jossa kaikki! =o Kyseenalaista julkaista tällaista! =D

Mä kuvittelin että koirilla lähtis ihan lapasesta kun ulos päästään, mutta ei. Kohellusta kyllä riitti mutta ihan muista syistä. Oli tavan treeni, hinkkaamista hinkkaamisen perään. Välillä treenissä tuntu et hermo menee, kun eihän tästä tuu kertakaikkiaan mitään. Mutta loppujen lopuksi mulla ei oo lainkaan paha mieli. Mikään asia ei yllättänyt! NNyt vaan täytyy yrittää fiksaa noita puutteita kuntoon!

Jälleen sai vaan todeta, että se liike on vahvin viejä ja homma on äärimmäisen repivää / hankalaa mun liikkua oikea-aikaisesti, kun koiralla ei ole perusasiat hallussa! Mä en voi liikkua jos haluan hallita koiraa kun se ei tule lähelle! Se ei reagoi mm. putkilla jarruihin taikka esteväleissä rytmityksiin eikä käänny. Jarraa toki joo ennen ponnistusta, mutta ei silti käänny. Ohjaajafoskus on alhainen ja estefokus korkea - vetoon tulemisen sijaan koira hakee hulluna kaikkia näkemiään esteitä! Ei tule lähelle jne jne.. Tällä radalla kaikki nämä puutteet vain korostui!


Mutta sehän tarkoittaa sitä, että puutteita pyritään korjaamaan ja nämä asiat siis lisätään jo aika mukavaksi paisuneelle treenilistallemme! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti