maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tokotuksia! 20.4

Kentällä aksakontin siivouksen ja estekartoituksen yhteydessä tokotreenilöt. Ihan all by my self. =)

Alotin hypyllä ja noudolla.
Eka hyppy - sanoin koiralle sivukäskyn jälkeen "seuraa" ja jannu ei lähtenyt ekalla hyppykäskyllä hypylle. Annoin uuden ja avot. Illalla lenkillä sytty yht'äkkiä lamppu päässä miksi koira ei lähtenyt. Seuraa tarkottaa sille tätänykyä myös kaikesta luopumista ja vain kontaktissa pysymistä. Tyhmä minä! Nyt viisaampi!
Sit kiusin koiraa, heitin kapulan koiran ollessa sivulla, mutta mentiinkin hypylle ja se tehtävä tuli suorittaa. Toimi hienosti. Vaihdoimme paikkaa ja "sivu" "tuo" ja hienosti toi. Kerran dyykkasi kapulalle ja mä ärähin - tiputti kapulan - käskin uudestaan sivulle ja "tuo" - toi todella nätisti!

Jäävät tein seuruuttamalla pallohäiriöllä. Hyvin! Palkkasin seisomaan jäämisestä, kun palasin koiran vierelle, jotta ei pääse ennakoimaan!

Luoksetulon stoppi on ehkä ihan ihan vähän kehittynyt. Mutta parannettavaa on vielä paljon! Täytyy yrittää keretä ja muistaa tossa kotipihalla puiden kierrosta tehdä!

Kaukot teki HYVIN! Ei siirtänyt hanuriaan yhtään, eli nousi istumaan! Jee!

Loppuun pelkkää seuruuta - ihan ok, mut silti ei kehumista! =)

Ihan ihan loppuun, jokunen toisto pituudella viisto lähestyminen ja ohjaten kuin takaakiertoon. Sekä kerran jaakotus. Ei ongelmaa! Ällöttävää! =) Täytyy tehdä vauhdilla toisten esteiden kautta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti