tiistai 31. tammikuuta 2017

Pentu treenaa.. 31.1

Olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa käymään pari kertaa viikossa hallilla pienet treenisetit pennun kanssa. Pakkohan tässä on ruveta sille jotain opettaas... =)
Tänään lenkin jälkeen käytiin tutustumassa takaaleikkaukseen ja ihmisnuoleen. Leikkausta tein vain valmiilla palkalla molemmat suunnat. En edes kokeillu ilman valmista palkkaa. Meni todella hyvin!
Ihmisnuolessa (joka siis tässä vaiheessa vaan opettaa kokoamista ja ihmisen lähelle tuloa - "ahtaalla oloa") mä haparoittin kovin alkuun. =) Liian kauan edellisistä pennun opetuksista. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin! Tolle tarvii mitään opettaa kun se osaa heti kaiken! =)
Sitten merkille pantava juttu - Vireelle kelpaa lelu ku lelu. Pallo on best, mutta se aiheuttaa silmä käyttöä. Nyt löyty vielä yksi mieluissa juttu, millä saa virettä nostettua ja nyt ei ainakaan silmäilly. Mitä meluisampi lelu sen parempi!  Nyt oli namirasia mitä heilutin ja se rahina sai ton villiintymään tyystin! Ágihan leikki noitten kanssa sellasella räminäkanisterilla ja noi tykkäs huluna! 
Treenisetin jälkeen ajelin vähän sivukylillä ja ulkoilutin kameraa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti