sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Männä viikko..

on mennyt vähän sekavissa tunteissa. Iloa, tyytyväisyyttä ja helpotusta, kun totaalisen yllättävät väärinkäsitykset on selvitetty ja oiottu! Ja anteeksi pyydetty!
Mutta mielipahaakin mahtuu valitettavasti mukaan.  Homma käänty vähän oman navan ympärille (tyhmää) - pettymystä - kuinka pahana joku voikaan minua pitää.. =(

En halua loukata tai pahoittaa kenenkään mieltä kirjoituksillani tai toivo pahaa kenellekkään!! Yritän opetella, että kirjoituksiini ei jäisi liikaa tulkinnan varaa lukijallekaan! Mutta kaitpa se muutoin jatkuu pääperiaatteittain samalla linjalla kuin ennenkin, kun tuskin muuta osaan...  Rehellisesti ja tökerösti! =)

Mutta ei noista sen enempää! Toivottavasti taakse jäänyttä! Ja uusi lehti olisi kääntynyt.

Keskiviikkona oltiin Rusakon kanssa Janitan opissa. Edellisestä kerrasta on tasan kaksi vuotta aikaa, päivälleen. Mitään mullistavaa emme oppineet, mutta niin saakutin hyviä muistutuksia tuli taas asiosta! Miksi ei kaikki tuu aina kuin vettä vaan? Miksi kaikkia juttuja vaan ei voi muistaa? Treeni oli siellä kisanomainen - lyhyt tutustuminen ja hommiin. Himo pääsee tuolla kyllä kisamaisiin sfääreihin..

Perjantaina Juhan treenit jossa painin putkijarrujen kanssa! Himolla sellaisia ei vaan ole! =( Vaikka mä oon niitä yrittänyt kuinka tahkoa... Vaikee olla positiivinen tuossa kohden, kun tulosta ei tule - se ei käänny putkista tiukkaan ni se *piip* ei käänny. =( Ja ei mun kiukkusuus ainakaan koiraa mua lähemmäs tuo! Jatketaan harjoittelua - yritän keksiä uusia metodeja..

Tänään sunnuntaina kisat. Eka rata hyl - lähti vastiksesta flänkille ja väärälle esteelle. Mulla tossa(kin)  kohden myöhänen ohjaus ja kaitpa sitten vastis paska valintakin. Ja siinäkin radassa, kun loppuun tein sen kuitenkin, niin putkelle tehdystä vastiksesta ampu putkesta hevon perisiiseen... =( En tykkään, en.. Masentaa... Ei ees vituta! Ja tarkoitan nyt tuota - ei mitään "ei ees vituta" - vaan oikeesti tekis mieli laittaa lapaset naulaan ton asian kanssa fiilis..

Toka rata oli hyvä rata, jossa kuitenkin siinäkin tokavikan esteen takimmainen siiveke nurin, joten 5 tulos. Ja alussa putkesta pitkäksi, mutta en edes tehnyt mitään jarrua - josko siitä mitään hyötyä olisi ollutkaan?Asennetta oli.. liikaakin? Aina mä pähkäilen tänkin asian kanssa - en vaan voi hyväksyä omaa tapaani ohjata? =)

Video kahdesta ekasta radasta.

Kolmas rata oli paskin - hyl - kiva tapa päättää päivä. =) Siinä ei osunut mikään kohdalleen, ei mikään. Lentoa, vääriä putkenpäitä, ohitettuja esteitä.. Se on jo unohdettu joten siitä ei sen enempää! =) Paisti positiivista oli et avokulma löyty kepeillä.

Olin ajatellut etten kisaa ennen Tamperetta, mutta ilmosin nyt Porskille. Toivossa vähän parempaa menoa, jotta löytyisi uskoa joka loisi halua lähteä Tampesteriin. =) Huomenna Himolla on ostis! Ke meen tod.näk treenaamaan putkijarruja ja käteen tuloa! =)

Haluisin epiksiin, mutta missään ei tunnu olevan tai sitten isoon halliin ratatreeniin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti