keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Lisää treeniä.. 1.2

Pentu kävi tänään tutustumassa renkaaseen ja muurin. Ja voi että se on taitava! Ei se paljon välitä mistään. Itellä vaan tulee kovin tyhmä olo sen kanssa tehdessä kun onkin niin pätevä. =)

Rengas oli ihan selvää pässin lihaa! Toki pohjaduuni ollaan tehty täällä kotona sisällä moottoripyörän renkaalla. Todistus siitä että kannattaa! =) Naksuttelin hallillakin alkuun tarjoomisesta ja sitten otettiin ihan vauhdin kanssa ja jopa mun ollen sivuirti. Toki taas valmiin edessä olevan palkan kanssa.
Eikä muuriakaan ihmetellyt kertaakaan! Sen tapasi ekaa kertaa ja vastaavaa ei olla missään täällä kotosallakaan treenitty. Teki eteenmenoa pariin otteeseen rengas-muuri ja toisin päin muuri-rengas... =o

Työnteko tuollakaan yksilöllä ei tule olemaan ongelma! Kyllä se ongelma tulee olemaan sama kuin Himolla, eli rauhottuminen. Siksipä se lähtee treeniin..

Seuraavaksi hallilla tutustutaan viskyleikkaukseen (taas leikkauksia estehakuisuuden vahvistamisen vuoksi) ja viistoihin estelinjoihin, koska suora sujuu muitta mutkitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti