perjantai 3. helmikuuta 2017

Pohdintaa! 3.2

Mä oon tässä pohtinut viime viikonlopun jälkeen tuota eo-karsintasysteemiä.. Ja paikanpäälläkin tuli mm. Jannen kanssa asiasta keskustelua. Aukotonta systeemiä tuskin on ja oli systeemi mikä tahansa joukkueeseen pääsee sen systeemin mukaan ne koirakot jotka ovat sillä hetkellä ollut sen mukaan parhaita! =) Selkeetä! =D 

Se, että tätä pohdin tätä täällä,  ei missään tapauksessa tarkoita, että olisin joukkueen ulkopuolelle jäännistä mitenkään katkera! Päinvastoin - mielestäni sinne pääsi vallan hyvät koirakot, oikeat edustamaan Suomea kisassa!
12 pääsee mukaan, nyt mukana jo Janita, Juha, Jaakko ja Pasi. 8 paikkaa vielä auki - kenelle ne mun mielestä kuuluis.. No, ehdottomasti sinne kuuluu Marianne ja Tero, Santtu ja RaiRai, Kurkisen Kim jo siksi, että arvostan hänen aksaamistaan muulla kuin valtarodulla! Sekä tietty Toivolan Janne Twixyn kanssa! Noitten jälkeen olis vielä 4 paikkaa auki.. ne onkin sitten haastellisemmat... Tuulia on tietty yksi. Ja on paljon hyviä koirakoita jotka on vasta nostamassa päätään - kenellä homma on pienestä kiinni. mm. Hannamari ja Qra, Laura ja Pirkko, Iina ja Kron jne jne..

Ennen joukkueeseen pääsi rankingin 12 parasta ja piste. Nyt se 4 parasta aina kustakin viikonlopusta. Viime viikonloppuna saatoit olla 4 parhaan joukossa tehden 1 radalta nollan ja ollen sijalla 2. Siinäkin kaikki oli sattuman kauppaa miten sait pisteitä kakkossijastasi, niinkuin olen pisteet tuolla aiemmin julkaissut. Nyt se meni mielestäni oikealle koirakolle se paikka. Mutta nykyisellä systeemillä se olisi voinut olla kuka tahansa satunnainen onnistuja. Joku joka ei kykene juurikaan tasaiseen nollien tekoon tai ole edes rankigissä 160 joukossa. Okei hän onnistui tuolloin ja pojot siitä ja saattaapa hän onnistua siellä eo-ssakin, mutta mikä on oikeasti todennäköisyys asian suhteen? =)
Se, että kisaan otetaan mukaan niin suuri määrä koirakoita tuon rankingin mukaan ja sen ulkopuoleltakin tuottaa omat riskinsä hommaan!

Ja nyt kun noi 4 koirakkoa on jo paikkansa lunastaneet ja jos ja kun he varmasti osallistuvat seuraavaankin karsintaan ja hyvin todennäköisesti sielläkin menestystä niittävät = sijoittuvat tuonne 4 parhaan joukkoon siirtyy jaettavat joukkuepaikat sijoille 4-8. Eli saatat olla joukkueessa sijoittumalla sijoille 4-8. Ja leikitellään nyt, että ne on nuo seuraavat luettelemani 4 koirakkoa ja jos kaikki 8 osallistuisivat Kemin kisaan ja sama kärki olisi joukkuepaikka saatavilla sijoilta 8-12. Tämähän nyt on vain ajatuksella leikittelyä mutta teoriassa mahdollista. 
On mysö mahdollista että koirakko x ottaa sijoituksen 1 ja koirakko y on kolmas loput on 3 x J ja P, pääsee joukkueesseen vielä sijalta 7 ja 8. . . Se jos kuka voi olla hyvinkin satunnainen onnistuja!! 
Eli kaikkilla on mahdollisuus! Ei pidä luovuttaa ennen kuin viimeinenkin koirakko omaa ratansa juossut! =)

Ja muistakaa mä en halua tässä nyt tuomita ketään koirakoita tai arvostella sen kummemmin. Vain tuoda systeemin "varjopuolia" esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti