keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Valohoitoa osa 2 14.2

Ei vaan pysty / malta jäädä hetkeksikään sisälle töiden jälkeen, kun noin sairaan mageet kelit ulkona!
Kävästiin taas koirien kansa höntsäilemässä ulkona kera kameran tottakai! =)


On se niin kaunis!


 Ja jos ihmettelette kuvasta, mikä Rusakolla on jalassa - se on kenkä. Eilisellä lenkillä näin hangella verta, joka ei loppujen lopuksi ollut tullut yhdestäkään mun koirasta koska veriläsikiä oli meidän edellä - meidän vielä kulkemattomissa kohdissa. Mutta kolutessani kaikkien kolmen koiran tassut, suut, hanurit yms mahdolliset paikat mistä voisi verta tulla, löysin Himon anturasta pienen viillon. En halua että se nyt kastuilee tässä ennen viikonloppu saatikka riskeerata, että se suurenisi.Pikku huilisetin jälkeen kävin vielä pennun kanssa piipahtamassa hallilla. Tehtiin muutama toisto päällejuoksua ja niistoa, ne meni tosi hyvin! Kunhan fokus on koiralla esteeseen eikä mun käteen taakselähetyksissä. Huomaan että kovasti oletan sen jo muka osaavan kun tulee vaan huiskittua. =)
Sit mulla oli suora estelinja, hyppy - putki - hyppy jossa eteenmenoa. Mun jäädessä taa ok, mutta liikettä mukaan otettaessa juoksenteli iloisaan putkesta ohi. No, sitten paasimme kouutuksessa "askeleen taaksepäin". Ei voi olettaa että osaa jos ei oo treenannu. =) Nyt tää liikehäiriö selkeesti otettava ohjelmaan ja tehtävä sitä ohjelmaa muutenkin = treenata säännöllisemmin ja määrätietoisemmin. =)
Loppuun vielä leikkausta. Haasteellista kun treenaan yksin! Verkkojen avulla kuitenkin sain onnistumaan homman aika hyvin ja tuntu että loppuun hokasikin homman hyvin. Alkuun mulla oli vetopallo palkkana, diggaa kyllä siitä mut ei oo se lempilelu. Sit kun otettiin tennispallot käyttöön ni avot.. =)

Voi voi kun joku jaksaisi motivoida tähän treenaamiseen! =) Huomaan, että Himonkin kanssa mm. kisamotivaatio on hiipumassa. Olis kiva ilmota pentu tokokurssille ja vaikka mille kurssille ja hakea motivaatiota sieltä, mutta money talks = no money! Mutta jos joku on vailla treeniseuraa, niin saa ottaa yhteyttä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti