maanantai 20. helmikuuta 2017

EO-karsinnat vol 2. 18-19.2

Lyhyesti paketoituna:


Tekemiseemme mahtu ihan sairaan paljon hyvää!!! Homma vaan kaatu pikku virheisiin, ekalla radalla joutu yhden kohdan pelastella joten huono aika. Mutta tänä viikonloppuna yhdellä nollalla ei onneksi edes joukkueeseen olis päässyt!

La https://www.youtube.com/watch?v=Em5YfAj5Dis kohta 1,13,40


La hypäristä ei videota. Siinä oli aikamoista lentoa / valumista, mutta siitä huoimatta kilpailukykyinen aika. Radalta kuitenkin femma renkaan tippuessa toiselta kannattimelta - se ei siis hajonnut. Ei oltu Hannu Hanhia taaskaan. =)Hyvä fiilis jäi päivästä ja oli kaikin puolin kivaa! Oli niin sairaan ihana ilmakin! 

Sunnuntaina homma alkoikin sitten jo aamusella. Paska keli - vettä sato! Meijän eka rata kosahti mun hosumiseen ja sen jälkeen luovutin. Loppu rata mentiin hölkkäillen ja onnistuuhan se näköjään noinkin.. 

Su eka rata https://www.youtube.com/watch?v=CbVb5YF1LUQ kohdasta 3,13,44


SM-finaaliradalle lähetiin asenteella. Mutta sielläpä napsahti sitten yksi rima alas, keppien jälkeen (armtonta on... ) jonka jälkeen tuli hullun kiilto silmiin - ihan kuin pikkukoirien kanssa aikoinaan - että nyt sitten mennään vielä enemmän! =) Kovaahan sitten oli mentykin! Luulin tuloksemme olleen 5, mutta kappas vain olimme saanet 10. Toinen femma tuli puomin alastulolta. =O On toinen kontaktivirheemme ever! Videon mukaan oli A:kin kyllä kiikka kaakka! =( Noi pilas fiilarit koko hommasta! + se että radan jälkeen mulla oli könkkäävä koira...  Liekkö varvas ottanu kipeetä?


Finaalirata https://www.youtube.com/watch?v=gKv7ZdDRS2A kohta 3,09,40
Summa summarum: oikealla tiellä ollaan. Videoilta nään itsekin paljon hyvää. Saan koiraa oikisille linjoille pääsääntöisesti. Himon kanssa täytyy vaan antaa palaa... 
Tästä on hyvä jatkaa, ottaa opikseen mitä pitää töystää ja yrittää vaan kuroa tota Suomen kärkeä kiinni. Ei se heppoa ole, mutta siihen lienee kuitenkin pienet tsäänssit. =) Tulosvarmuutta tarvitaan.. eroon pikkuvirheitä... etc..

Hyvät ja kivat kisat!!! ihanaa kun on isoja kisoja nyt lisää - niissä mä kyllä sytyn ihan eri tavalla. =)

Kisojen jälkeen Juha kannusti, että Kemiin nyt hakemaan se paikka! En mä kyllä lähe - jos en näissä kaksissa karkeloissa kyennyt meille paikkaa nappaamaan niin en mielestäni ko. kisoihin kuulukkaan. =) Ja viitti sinne asti lähteä mitään 5 tuloksia noukkimaan..  Harjotellaan taas täällä lähempänävähän lisää ja kesällä taas koitetaan pistää muille kampoihin arvokisoissa. Edellytyksenä terve koira!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti