lauantai 11. helmikuuta 2017

Porskin kisat 11.2

2 starttia Porsk:in kisoissa JAU:n hallilla tuomarina Allan Mattsson. Ja meiltä kovin surkea esitys! Tai no, koira veti hyvin, mut mä olin surkea vetelys. Jotenkin ei nyt tänään homma sytyttäyt.. Olis pitänyt jäädä kotiin! Tein kisoissa monia asioita mitä en koskaan edes tee - lämpässä keinun treenistä lähtien yms.. Kisoista kotiin ajaessa ei edes vituttanut, mutta nyt tänään koko päivän on ollu morkkis omasta tekemisestä... Jos lähtee ni tarttis sit tehä kunnolla tai ei lähtee ees ollenkaan. Mä oli niin löysin rantein liikenteessää... huoh! Mutta opetuspa taas tässäkin!

Eka rata (hr) ihan suht hyvä, niin kauan kunnes koira laskeutu yhen hypyn hutisuuntaan, jonka jälkeen mulla hävis kordinaatit tyystin. kun sain sen kohan pelastettua. Otti sit seuraavan hypyn takaa ja hyl.. Ois pitänyt tehä sinne se vastis mikä kävi tutustuessa mielessä... Allanilla oli rimat 65 cm!! Ja pojot koiralle todella että kaikki pysy ylhäällä! Muurikin oli sellanen hehto, että sisso! ja sen takana pituus, jota koira ei nähnyt olenkaan. Muurin laskeutukin liian lähelle pituutta ja joutu pituudelle  tekemään ihan hurjan näkösen ponnistuksen.

Toka rata meni ihan operoisiin! Ei oo vähään aikaa meiltä moista nähty... Keinulta sain koiran taas ohi! Sammalla tapaa kuin Tampereella. Vältteleekö - kaikki ok? Mutta sitä siellä lämpässä treenatessa oli ok ja to Juhallakin teki niin hienosti! En tiedä... Sit irtos ihan hevon huitsin nevadaan okserilta ja sujahti varmaan 10 metrin päässä olleeseen putkeen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti