keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Tämä riitti tälläerää.. 15.7

Keppein avokulmatreenin osalta kuuri oli tässä. Tänään aamulla vikat treenit jotka meni erityisen hyvin! Aloitus taas sitä yhtä verkkoa apuna käyttäen ja ihan ihan ekalla toistolla olis tullut virhe ilman sitä. Näki todella hyvin, että koira korjasi linjaansa honksittuaan verkon. En tiedä kokiko tässä jonkun a-haa elämyksen, mutta sen jälkeen homma pelitti vaikka muuttelin kulmaa vaikeemmaksi jne ja verkko ei ollut... Allaolevan kuvanmukaisen keppikulmakin (avo!) löysi ilman mitään apuja ja siis ns. ohjausta. Voisinhan auttaa koiraa ohjaamalla sen suorinta tietä kepeille, mutta se ei ole tarkoitus. Niinkuin ei eilen eikä toissapäivänäkään. Ohjauksellinen johdonmukaisuus näissä treeneissä romukoppaan ja koira ajattelemaan itse! =)Päivän treeni koostui siis näistä kolmesta kuviosta:

 Keskimmäinen oli vika setti jossa oli jo ohjausta mukana. (vaikeempana laitoin kuin kuvassa!) Ajattelin, että onko laitettava tässäkin ekaan settiin se verkko, koska joutu korjaamaan keppejä edeltävältä hypyltä linjaansa alaspäin osuakseen oikiseen väliin sisään. Mutta jokin sisäinen ääni sanoi, että kokeile ilman. =) Näin tein ja ei anuttakaan virhettä kertaakaan! 3:lle tein vastista, valssia ja leikkausta. Muutoinkin tämä treeni sisälsi jo leikkasutreeniä joka taitaa olla seuraavana vuorossa...Eli kakkonen alapuolelta oli eka hyppy jolle leikkaus, 3:lle leikkaus... 

Oli kyllä äärimmäisen onnistunut treeni tänään! Koira toimi loistavasti!! Mä vaan niin edelleen liputan tän kuuriluontosuuden puolesta! =) Mutta nyt keppien osalta tämä oli tosiaan tässä! Aika kohdata uudet "ongelmat". =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti