perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kääntymistä muistuttelemassa! 31.7

Mulla ei oikeesti ollut ajatusta tällä viikolla aksailla, mutta jokin puski tänään treenaamaan. Meillä on huomenna kisat ja haluaisin, että toi koira ei ois ihan niin kuumana siellä.. ts. lentäis vähemmän. Siksipä pieni "kurinpalautus" tuntui aiheelliselta. =) Ja siis lentämiseen puuttuminen oli se pointti!

Teimme seuraavanlaista kuviota:Sivuirtoominen kakkoselle tuntui olevan haasteellista tänään - vaikka kävin joka kerta merkkaamassa! Olin kolmosella valmiina niistossa. Tuli muutamia kertoja 2 ja 4 esteen välistä ja sujahtipa putkeenkin jokusen kerran, kun oikeen kunnolla irrotin kakkoselle.

Paikat missä jouduin huomauttelemaan oikein kunnolla lentämisestä oli 3-4 käännös, 6 käännös, 8-9 sekä 9-10 välit... näitä riittää! =)16 käännös eritoten! 21 käännöksestä tuli muutamaan otteeseen suoraan editse 22.n johtuen flänkistä takaakierto-vastakäännösohjauksessa! 23 käännös oli ihan helvettiä ja sitä nyt hyväksi saanutkaan...

Ohjaukset mitkä rataan valitsin oli: 3 niisto, 6 pakkovalssi-jaakotus, 9-10 väliin valssi ja kepeille leikkaus. 15-16 ja 16-17 väleihin valssit. Keppien 19 loppuun tein valssia tai persjättöä. 21 takaakierto-vastakäännös. 22 saksalainen. 23 valssi.. 28 ns. pakkovalssi-valssi ja 30 päällejuoksu.

Koira oli äänetön niin kauan kun tehtiin asioita osissa, mutta loppuun kun lähdin ottamaan ratana alkoi mäikyy... Ihan eka yrittämällä ei nollaa tehty! 1 yritys -> 2 ohi! 2 yritys -> kepit 11 jätti kesken. 3 kerta toden sanoi! =)

Mielestäni onnistunut ja hyvä treeni. Mä oon niin monesti sanonu että yksin on hyvä treenata! =) Liian hyvä...

Ainiin ja palkkaus tapahtui tänään kokonaan nameilla ja kädestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti