maanantai 13. heinäkuuta 2015

High hopes...

Ei varsinaisesti treenaamiseen tai agilityyn liittyvä postaus, mutta joskus täytyy purkaa tuntojaan johonkin...

Kyllä sitä ihminen osaa asettaa itselleen kaikenlaisia toiveita ja oletuksia lomansa ja muutenkin elämän suhteen. Toki tämä pätee yhtälailla kyllä yleisesti ottaen kilpailemiseenkin tms.

Mutta meidän osalta tässä nyt ei ole kilpailujen tuottamasta pettymyksestä tai asioiden toteutumattomuudesta, vaan ihan puhtaasti asia liittyy lomailuun.

Tuntuu, että tämä kesä on mennyt ihan perseelleen! Se on vietetty lähestulkoon neljän seinän sisällä! Tokihan sitä on vielä jäljellä, mutta isommat tekemiset on vähän niinkuin meidän osalta tehty, Marko palaa ensi viikolla työelämään. Ja tota Hugoakaan uskalla jättää...

Elämässä tuntuu olevan paljon mollivoittoisia asioita johon on helppo jäädä rypemään. Vaikea löytää niitä postiivisia asioita mistä nauttia.

Itsellä tää hiustenlähtö, kaljuuntumisen ja rumilukseksi tulon pelko (nätti oo nytkään! =) ) häiritsee vahvasti jokapäiväistä elämää. Pelottaa, vituttaa, sapettaa, katkeroittaa vaikka asialle ei mitään voi... Ja voin sanoa, että on äärimmäisen vaikea sulkea asiaa edes hetkiksi pois mielestä!! Yrittänyt olen ja se onnistuu ehkä tunneiksi, kun olet aksan tai muun kivan puuhan touhussa!

Ja nyt sit toi Hugo juttu.. Se vaikuttaa kanssa kaikkeen! Uskalla mitään tehdä, kun pelkää sen voinnin romahtamista. No, sekin on joskus edessä anyway... mutta halua sitä mitenkään edesauttaakaan. Mä vaan oon tällainen muista murehtija - mutta minkäs luonnollesi mahdat. Voi niristä asiasta.. helpottaako, en tiedä? Koiraa en kyllä halua syyttää millään muotoa!! Nyt sillä oli pari hyvää päivää takana, mutta juuri hetki sitten oksensi takapihalle 2 pienet oksot. Lenkit on korttelin ympäri kerran pv:ssä, muuten pikapissoja. Ja mä just aamulla kerkesin miettiä, että näinköhän tosta vielä koira saadaan! Tälle nyt vaan ei mahda mitään! Tilanne on mikä on ja sillä mennään tostaiseksi.. ei taatusti ole ikuista!

Mutta siis loma Lapissakin meni vähän läpijuoksuksi tai ainakin siltä tuntuu näin jälkikäteen. Olo on pettynyt! Ei sisältänyt lainkaan sellasia juttuja, kun olin aatellut / suunnitellut. Vaellukset jäi tekemättä ja mistään pystynyt huolestumiseltaan nauttimaan. Ja siis niinkuin aiemmin mainitsin loma jäi sen lähes viikon suunniteltua lyhyemmäksikin. Ei pitäs laittaa mitään oletusarvoja, pitäs osata elää hetki kerrallaan ja nauttia jokaisesta päivästä / tunnista tyyliin..

Kaikella on tarkoituksensa...

Oikeesti vaan tuntuu, että mitään muuta elämässä ole kuin noin koirat ja niiden ympärillä tapahtuvat asiat. Kivaa toki sekin ja olisi kurjaa jos niitäkään ei olisi, oisin ihan yksin. Mutta kyllä sitä kaipaisi muutakin sosiaalista elämää - muiden ihmisten kanssa touhuttavia juttuja.. Olisi joskus kiva tehdä nuita lomareissujakin jonkun tuttavapariskunnan tai kaveriporukan kanssa, mutta meillä nuo tuollaiset kamut on vähissä... (lue: nollassa)
Kaipaisin lenkkiseuraa... tai joku jonka kanssa käydä jumpassa, salilla tms.. normaalien ihmisten normaalia sosiaalista elämää. =)
Meinipäs ruikuttamiseksi, mutta tota joka sana! Ei meillä ystäväpariskuntia ole! Markon kanssa aina matkustetaan kahden + koirat tietty, eli reissut on aina koiraystävällisiä! Marko käy salilla 4 kertaa viikossa,  jossa hänellä siellä omat kamut... syö, nukkuu ja kattoo telkkua yömyöhälle - tekee pitkää päivää töissä. Mun elämä pyörii koirien ympärillä... kotinurkissa.

Onneksi huomenna on vieraita tulossa! Empä muista koska olisi moista viimeksi tapahtunut, muutoin kuin että joku olisi pikasesti vain tuossa piipahtanut. Huomenna on tarkoitus oikeen kokata jne.. =)

Täytyy toivoa ja uskoa, että tähän kesään vielä jotain kivaa ja kesämäistä mahtuisi. Ilmat eivät ainakaan ole olleet kovin kesäiset! =)

Niin ja jouduttiin/päädyttiin perumaan syksyn viikon 37 Lapin reissukin Ivaloon (itkee verta!)  joka on tehty joka vuosi vuodesta 2006 saakka. Mun rahat on loppu! Toivottavasti tulevina vuosina saadaan nauttia tämänkin vuoden edestä kaikesta! Lappia roppakaupalla! Ja toivottavasti Norjaakin muuten kuin pikaisesti läpi ajamalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti