lauantai 18. heinäkuuta 2015

Muutama este kerrallaan 17.7

Oli Rannikon Timon treenit ja meillä homma eteni taas vain muutama este kerrallaan. Jotenkin turhauttavaa! Siis oppiahan saadaan aina putkeen suoritettujen esteiden lukumäärästä huolimatta, mutta silti.. =) Ja itseasiassa näinhän sitä opitaan varmaan eniten, mutta olisi kiva edes loppuun päästä selättämään rataa.

Mä katoin ratapiirroksen saatuamme, että onpas kiva rata! Mutta jostain kumman syystä nää "kivat radat" ei Himon kanssa sit ookkaan niin kivoja tai siis niissä onkin sit meille aina eniten haasteita selätettäväksi. Mä enkä ajattelen noin kivuushommat vielä Inton kantilta?Haasteita meillä toden totta riitti ja kaikki liittyi oikeestaan siihen suurimpaan ongelmaamme eli kääntymättömyyteen. Muita teknisiä juttuja toi koira osaa pilvin pimein, mutta ei kääntyä - ainakaan valsseilla jne. 

Jo kolmosen käännös meni ekalla ketuix kun valssasin. Niistolla siellä kolmosella valmiina ollen VÄHÄN parempi. Mutta siinäkin yhellä kerralla latas jalkoihin lakeutumisen jälkeen... Sit tuli okserin takarimaa alas vedätyksessä - tähän puolivalssi.

10 jarrutti ihmeen hyvin, mutta sit tuli 11 niin tiivisti että siivekekin tais kaatua. 12 hyppykulma oli niin hanurista, että se meni ihan läpi ja tooodella pitkäx.. plaah. =( 10 kepeille paras setti oli, 10 kierrättäminen puomin puoleisen siivekkeen kautta ja 12 vastakäännös ja 13 leikkaus (toteutuu ehkä parhaiten Janitan opit - liiku saman suuntaisesti kuin haluat oiran liikkuvan). Tässä muuten kokeiltiin irrottamistakin 12 ja päällejuoksu 13, mutta oli ihan hasardia! En kerennyt alta pois! Ja lato 12 ihan hevon perseeseen! Kepit löyty aina hyvin ja puomikin suoralta putkelta. 

Sit oltiin laitettu numerot väärin ja tehtiin 19 samalta puolelta kuin 10. =) Tein 20 persjätön ja 21 vastakäännöksen, irrotus putkeen ja kerkesin hyvin putken suulta alta pois..

Tulipa muuten kerran A.nkin läpi! Porsas! 

Note to self - rimat on ja pysyy tulevaisuudessa 65 cm! 

Ja jos jollakulla on hyviä neuvoja lentämisen lakkauttamiseksi niin otetaan vastaan! (leikkauksestakin latoo hevon sanonko mihin ja etäisyys mitä muhun tahtoisi pitää on valtaisa!)

VIDEO treenistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti