keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kontrollissa 21.7

Hugon kontrollikäynnin aika Mevetissä... (omistaja 400 euroa köyhempi! =D )
Sappi ja haima ultrattiin sekä otettiin taas liuta veroikokeita.Toki homma alkoi Hugon perus tutkimuksella - Paavo paineli mahan jne.. Koki että nämä hyvät ja koira ihan "pirteän" oloinen.

Ultra kertoi, että sapen tila ei ole muuttunut. Edelleen limoittunut, limakalvot paksuuntuneet ja sappietiehyet erottuu liian hyvin ja liian pitkälle. Hugo jatkaa Adursalin syömistä lopun elämäänsä. Ja kun kerroin syöttäneeni sille nyt Antepsinia kun on makustellut, niin se vaihdettiin nyt 28 pv Losec-kuuriin.
Haima ei enään erottunut niin hyvin ultrassa - positiivista!


Veriarvoissa moni oli vielä koholla, mutta laskusuunnassa edlliseen verrattuna! Rasva-aineenvaihdunnasta kertova lukema oli noussut, mutta tähän ei puututtu nyt se enempää. Hugo jatkaa diettiruualla - Hill*s I/D LowFat.
Haiman tilasta kertovat veriarvot saadaan taas vasta loppuviikolla ja Paavo soittaa näistä erikseen.
Päivä kerrallaan mennään... katsotaan kuinka kauan Hugo-poika jaksaa porksuttaa ja mihin suuntaan tämä homma kääntyy. Mihinkään sapen poistoleikkauksiin emme lähde. Hugo kuitenkin täyttää joulukuussa jo 13 vuotta. 

Kotia päästyämme nautittiin sitten lämmöstä ja aurikoisesta päivästä. Niitä ei ole montaa tänä kesänä kohdallemme osunut! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti