lauantai 29. tammikuuta 2011

Tuplanolla, sijoilla 3 !!??!! 29.1

Tosiaan, ihmeiden aika ei ole ohitse! Tuplanolla napsahti kuin sitä vähiten ootteli tulevaksi....ja todellakin vähiten ainakin juuri näissä kisoissa, koska tuomarina oli Mia Laamanen. Tykkään Miasta tuomarina! Ihanan haasteellisia, mutta läpäistäviä ratoja, missä mm. kysellään koiran teknisiä taitoja ja niihin tulee kyllä lähdettyä nöyrin mielin! =)

Ekalla radalla Leevi oli jotenkin kuutamolla. =) Pysähty ennen keppejä ja kun korjasin haki avossa umpikulman puolelle. Niin ja kakkos-kolmosesteiden välissä olin ite pahasti myöhässä. Yhdessä haastavassa ja "pelottavassa" kohdassa Leevi tuli jalkoihin, minkä pelkäsinkin tapahtuvan valitsemallani ohjauksella, mutta kun en voinut toistakaan ottaa käyttöön.... en olisi puomilta kerennyt seuraavan hypyn taa pakkovalssiin, tai jos olisin pinkonut, olisi kontakti varmaan roiskittu. Mutta muuten tais mennä kohtuu jees. Taisteltiin loppuun räpiköinneistä huolimatta. Tulos 10 ja yliaikaa. =) Mialla oli tänään kaikilla radoilla koko radan mittainen loppusuora, eli ravata sai! =) Onneksi Leevi osaa eteen menon!!! Mulla vielä mukavasti flunssa päällä...

Tokalle radalle lähtiessä aattelin, että PERKELE, nyt tehdään hommia kunnolla ja koirakin saa luvan olla KUNNOLLA hommissa mukana. Olihan se paremmin, vaikkakin lähdössä oli merkkejä Leevistä joka ei ehkä 100 oo mukana -> hää katteli ympärilleen ym... Rata meni aika jees, tosin keppien jälkeisessä elämässä -> hyppy ja puomin alla olevaan putkeen, kauinmaiseen päähän meinas homma valua pitkäx. Vedolla jouduin tekemään, mitä en normisti harrasta kun en oikeen luota koiraan. Sen tein ja pitelin koiraa lapasessa melkein liian pitkään. Huh, onnistu kuitenkin! =) Mutta tässäkin kohden rataantutustumisessa päästin, että tein niin tai näin niin se menee reisille jos on mennäkseen. Puomin kontakti mentiin vanhalla mallilla eli tuurilla juosten. Pitäs kattoo epiksiä missä kävis treenamassa kisanmaisesti tota uutta metodia...
Mutta nolla napsahti ja jaettu sija kolme.

Kolmas rata oli hyppäri ja sen verran haastavan oloinen, että nollahaaveita / paineita siitä ei todellakaan tarvinnut itselleen kerätä! Päätin, että haastavammat kohdat tehdään ainakin kunnolla, ne on onnistuttava valituilla ohjauksilla, koira osaa kyllä!
Ensimmäinen oli kepeille meno. Koira teki loistavasti!! Toinen suoran putken jälkeinen takaakierto ja valssi, no takaakiertoon meni, valssi jäi tekemättä, mutta kohta onnistu soveltamalla...leikkaus. Kolmas kohta oli välsitäveto, mitä kohtaan oli suurin uskonpuute. Siinä meillä meno hiukan töksähtikin, mutta selvittiin kohdasta kuitenkin. Varmistelin. =( Mutta tällä kertaa se ehkä kannatti! =) Tän radan loppusuoralla olin jo hiukan finaalissa, onneksi koira pinkoi edellä kaikki esteet! <3 Leevi! Maalissa tuli riemunkiljahdus ja dyykkaus polvilleen, koska koin radasta nollilla suoriutumisen kyllä todella yllätykseksi ja mä oli puhki. =)

Meillä näköjään sujuu noissa PR-tallin maneesin kisoissa! =) Kiva kisapaikka ja hyvin järkätyt kisat jälleen. Kiitos PORSK!
Toivottavasti tuurinollailu hiukan vähenee ja saataisin tällaisia suorituksia tulevaisuudessa enemmänkin, huomenna lähdetään taas ainakin yrittämään.

Täältä löytyy videota kisoista....
Vähän ikävää kyyryohjausta toi eka rata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti