perjantai 7. tammikuuta 2011

Tänään kaikki oli toisin 7.1

Keskiviikkona silleen ja tänään tolleen... =) Aivan eri meininki!!
Miljan kanssa vaihdettiin vetovuoroja ja se tuli aika äkkiseltään. Siksipä en "kerennyt" lue en jaksanut ruveta mitään kunnon harjoitusta halliin ruukaamaan. Se on niin pieni et tarvii todella ajatuksella tehdä.
Niinpä syntyi seuraavanlainen harjoitus...Harjoitus missä voi kaikki treenata haluamiansa asioita ja tuo harjoitushan tarjosi asioita mitä itse Leevin kanssa halusin vahvistaa..... Keppikulmia, varsinkin avo ja vauhdista sinne meno / haku, olin minä sitten sisäänmenon ala tai yläpuolella. Puomin kontaktia ja pussin vauhdikasta suorittamista sekä leikkausta, niin ja putki-puomi erottelua.

Alotin puomin kontaktilla, aluksi vain asennon vahvistamista...sitten vein koiran puomin puoleen väliin ja asentoon siitä. Tähän asti ok. Sit päätin ottaa koko puomin ja mitä tekekään Leevi! Pysähtyy hienosti "ota"-käskystä puomin päähän ja tuli vauhdilla! JESSSS!!!! Uudestaan ja hyvin!! En tiiä otinko vielä tässä vaiheessa vain siirryttiinkö sit muihin juttuihin, mutta kun siirryttiin siitä ei meinannu tulla mitään. Koira oli kokoajan menossa puomille, eikä voinu keksittyä mihkään. Mulla meni jo hermo. Sit siiveke puomin eteen ja ei sekään kunnolla auttanu. =) Hieno että se oikinen asento vetää! =)No, kyllä tästä muutaman ärräpään jälkeen päästiin keppihommeleihin...oli tarkotus pussista mennä kepeille ja lähdin ensin palkan avulla vahvistamaan pussin nopeaa läpimenoa, mutta se oli kaikkea muuta kuin nopea. Leevi inhoo meijän pussin kovaa kangasta ja näin pakkasella se vasta kova onkin ja sairaan kylmä. Päätin, että tänään ei tästä yritetä edes kepeille. Kokeillaan putken kautta ja pahaa pelkäsin, että kakkoseen tai johku puoleen väliin menee tapansa mukaan, mutta tänään veti kaikki yritykset avoon oikein sisään! JESSSHHHH!! =) Olin kummalla puolella suoraa putkea tahansa ja vauhdilla sen tuli! Myös umpikulmaan hypyltä meni oikein sisään ja vauhdilla, tultiin meinaan pöytä-hyppy-kepit ja aina siis lähetin koiran kepeille, en auttanut missään vaiheessa! Sama myös putkella, pöytä-putki-kepit! Kertakaikkisen loistavasti!
Sit vielä leikkausta hypylle josta käskytin eteen ja ajatus palkata koira pussin jälkeen, mutta jäin ku nalli kalliolle, kun Leevi läks pussiin ja mitä se tekikään...PAINELI SUORAAN KEPEILLE AVOKULMAAN VAIKKA EN EDES KÄSKYTTÄNY SITÄ SINNE!!!!! JES! HAKI PUSSIN JÄLKEEN ENSIMMÄISEN NÄKEMÄNSÄ ESTEEN!WOHOO!! =) Loistavaa!! Ja sama muuten, kun oli tarkotus kääntää koira hypyltä puomille, kun tuli pöydältä, paineli se suoraan umpikulmaan kepeille! Wohoo!
Lopux puomi-putki erittelyä ja arvatkaa vaan kumpi veti. =) Sai siis todella ohjata putkiin! Hyvi meni, niin et olin ulkopuolella tai sisäpuolella putkiin nähden....Kertakaikkiaan loistava päivä, Leevi oli ihan mahtava!! Jännä, vasta toissapäivänä homma oli ihan toisin!

2 kommenttia:

  1. Noniin! Uskoo siihen hommaan ja pitkää pinnaa niin kyllä se siitä ;D.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on! =) Tää laji on tällasta ylämäki, alamäki, ylämäki homma kokoajan! Niin koiran kanssa kuin oman henkisenkin puolen kanssa....

    VastaaPoista