torstai 20. tammikuuta 2011

Inton paluu Juvanmalmin treenilöihin 19.1

Jeba jee, Intohan se tosiaan pääsi taas kunnolla treenaamaan.
Harjotus oli jo tutustuessa ihan sairaan kivan oloinen! Aattelin et olis ollut ihana olla Leevin kanssa.... Mutta kyllä tuo ihan passasi ton pikkunakinkin kanssa!
Alotettiin pelkillä kepeillä, jotta Niinu näkee ja kattoo mikä on homman nimi... en nyt sen kummemmin erittele miten meni, lopputulos oli se, että jatkamme ihan rohkeesti kotona verkotettujen keppien kanssa (sen verran kuin tarvii jotta onnistuu 100%) ja teemme niitä osana muuta harjoitusta. Esteitä ennen niitä ja niiden jälkeen, eri kulmista..ohjauksista..vedästystä, taakse jättäytymistä jne jne...
Kepeillä ei kauaa oltu ja sitten itse harjoituksen kimppuun.
Alku HYVIN! Kakkoselle niisto-persjättö ja jummi, Into käänty hyvin! =) 4 este oli A, jolle ekalla nappi pysähdys, mutta kun tuli niin kovaa takajalat tippu sivuun. Pyysin palamaan ja hää sit päätti samalla kusasta lirut siihen "ota"-asennossa. Vittu! Sit seuraavilla kerroilla oli inhotus mennä hänellä siihen....No, takaakierto-päällejuoksu seuraavalle hypylle ja jees. Sama sit viel pakkovalssilla ja hyvin, käskytin kepit, kun se olisi ollut seuraava este ja jannu paineli täysin OIKEIN sisään! Mut kakkosesta pihalle, ei haittaa ja palkka! =) Radalla oli myös yhdessä kohtaa rengas joka vaihdettiin kertayrityksen jälkeen hypyksi, kun turha hinkata sitä kun koira ei osaa. Ei ole menty = ei ole päästy harjoittelemaan kun hallillamme ei ole! =( Tuo jatko keppien jälkeen meni ihan sairaan hyvin! Kunnolla koiran vedättämistä ja yksi persjättö mikä alko esteeseen nähden ihan sairaan ajoissa ja toimi hyvin. Into ei ohitellut esteitä! Ekalla setillä vaan niisto ennen putkea huono, kun en lähe tarpeeksi ajoissa liikkeelle. Koiralla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hypätä huonosti. Tokalla kerralla hyvin. Viskyleikkaus yhdessä kohtaa jees taas kun ite tekee kunnolla. Lopussa oli "suoraa" Laamasen Mia radoilta jau:n kisoista ja tais olla toi alkukin ja siihen kokeiltiin parilla eri versiolla. Ihan ok. Vain ok siksi, että itse olisin voinut tehdä paremmin, likkua paremmin, luottaa koiraan enemmän. Treeneissä tuntu suht hyvältä, mutta videolta kun kattoo, ei nappi suoritusta. =) Mutta koskapa olis?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti