perjantai 28. tammikuuta 2011

Kepittelyä enimmäkseen 28.1

Normi pe treenit, oli Miljan vetovuoro, mutta tehtiin harjoitusta missä oli keskiviikkoisista Niinun treeneistä pätkää. Keppikohta ym... Kepeille halusin kokeilla toista ohjausta, eli leikkausta. Onnistu kahdella eri mallilla aika hyvin! Tiukempana ja loivempaan. Leevillä siis tein ekana.... Otin myös vielä sitä takaakierto-persjättöä ja samat ongelmat oli edelleen. Toki onnistumaankin saatiin... Puomia myös ja ihan ok suorittamista, ite vaan täytyy muistaa vielä olla lähellä ja pysähtyä napakasti loppuun. Muutama niisto myös Leevillä ja hyvin, kunhan ite toimin oikein. =)

Sit Into treenasi kanssa. Harjoituksessa sillä oli kepit verkotettuna osittain...6 palaa tälläkertaa, kun kepit oli niin lähellä hallin keskellä sijaistevaa tolpaa.
Intolle kepeillä treenattiin "tappoleikkausta" umpikulmaan (alussa hiukan epävarmuutta) ja tiukkaa valssia keppien jälkeen. Intolla kans takaakierto-persjättöä, alkuun ohitusta, mutta onnistu sit kuitenkin. Sit kans niistoa muutamaan otteeseen. Intolla oli aika tiivis setti, lähinnä keppejä enimmäkseen. Aika jees settiä veti....

Ainiin, molemmat koirat oli ihan pööpöjä tänään. Tosi riehakkaita treenatessa, hyppeli kaikkia esteitä miten sattuu ja meni sinne tänne tonne...kohelsivat, intoilivat. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti