sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Perjantaitreenit 21.1Viikkotreenit siis ja Tuulan veto. Mulla poikkeuksellisesti kaksi koiraa. Normistihan tässä ryhmässä on Leevin paikka.
Tuula oli taas tehnyt kivan harjoituksen. Aloitin Intolla. Käänty huonosti kakkoselta kolmoselle. Tein sivuirti olemalla ja valssaamalla. Päivittelin siellä käännöksen huonoutta ja hinkattiin, mutta kun videon katoin kotona, ennakointia olis pitänyt olla enemmän ja rohkeemmin. Tuskin oli koirassa vika! Keinun alla oli edelleen minipöytä. Lelun ollessa siellä tuli hyvin. Kun lelua ei ollut tuli kerran keskeltä alas... Mutta taidettiin tehdä ihan onnistuneestikin ilman lelua. Kepeille keinulta loistavasti. Kepit oli kokonaan verkotetut tänään. Mulla keppien jälkeinen valssi myöhässä ja kerkes kattoa A.ta vaikkakin tuli sitten oikein putkeen. A.n kontaktihommeleilla pulattiin. Keskiviikon pissihommeli oli koiralla muistissa ja jäi harjalle kökkimään. Intosta on siis löytynyt täysin uusi ja ennen olematon puoli....pieni painestuminen. No, sit vahvistettiin pelkkää asentoa nami palkalla ja tällä hommalla on jatkettava kunnes homma poitsulta unohtuu. A.n jälkeinen kohta oli vaikea! Näkyvyyttä 10 putkee ei saanut koiralle millään edelliseltä esteeltä. Tein kohdan valssaten, selkeesti sivuirti ollen. Onnistu hyvinkin, mutta itsestä tuntu jotenkin pöllöltä. Tosin treenitoverit sano, et ihan ok oli! Koklasin myös vekillä muurille ja veto eka putken suun ohitse ja pp-käännöksellä putkeen, toimi. Niistoon tuli kiire 11.sta, ei ollut parhaimpia mitä ollaan tehty. =) A.lta kepeille jees ja ja jäin valssaamaan hypyn taa. Uudestaan kepeille jees ja nyt pakkovalssilla hypylle ja siitä A.lle ja loppuun. Intolla ei tänään ollut missään tapauksessa paras päivä, oli jotenkin höösä ja keksittymisongelmainen. Kävi kerran jäähyllä autossakin ja muut treenasi välissä ja sit taas takas, eli tänään tuli aika paljon hinkattua, mutta joskus nää on vietävä loppuunkin, eikä lopettaa jos koiraa ei huvita tai höössää.

Leevillä otin vaan pikaseen. Ajatuksena nollilla läpi ja virheestä poikki... Ekayrittämällä päästiin putkeen 15 saakka jees, mutta siitä ohjasin koira suoraan kakkosväliin kepeille 16 =o. Seuravilla yrittämillä tössäs aina kepeillä jossain vaiheessa, kun lopetti pujottelua kesken, kun jäin siis aina hypyn 14/17 alapuolelle. Muuten veti kyllä rataa hyvin ja sikahyvällä vauhdilla! =) 9:ltä kympille vein valssaten ja oli vähän herranhaltuun-homma kun on tossa A.lla juoksukontaktit, mutta hyvin meni ja kuulemma niistossa 11 käänty ihna sairaan hyvin. nSaati kyllä toi keppikohtakin kuntoon ja onnistumaan useampaan otteeseen, mutta koko rataa ei nollilla päästy missä vaiheessa, enkä viittinyt koiraa kuluttaa hullun lailla. Yritykset koko rataan jäi varmaan kolmeen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti