torstai 13. tammikuuta 2011

Leevin kera Sporttiksella 12.1

Ihan hyvillä mielin lähdin treenailemaan. Homma alkoi kyllä hiukan hutiloiden kun kakkoselle oli pakkovalssi ja ekalla tietty koira ohi hypystä, tuli kyllä merkkaukseen. =O Noloa! =) No, kyllä se sit taas siitä, haettiin ajotusta kääntymiseen aiemmaksi ja kyllä kestää, turhaan aina varmistelen. Tänään Leevi ei osunut oikiseen keppiväliin ollenkaan. 90 avo ja mä sisäänmenon yläpuolella. Hypyltä tultiin tiukasta käännöksestä... plaah! Tosin mun mokistahan tossa oli kyse, liiaksi paikallaan tai liian voimakas lähetys tai käännyin liian aikasin eteenpäin tai ....Sit toinen "murheenkryyni" oli pussi, koira kyl menee pussin, mutta kun on hidas!!! ja sen jälkeisen esteen hakuun en luota ollenkaan. Kohta oli vielä sellanen et varmisteluun ei ollut varaan kun piti keretä valssailemaan jatkoon muutaman esteen pähään... Saatiin tämäkin onnistumaan hyvin taas oman tekemisen korjaamisella eli SELKEÄ IRROTUS sille hypylle ja seuraavalle ja luottaminen koiraan. =)

Sattuipa meille pahan näköinen äksidenttikin kun Leevi tuli mun jalkoihin pahasti. Olin valinnut totaalisen väärän ohjauskuvion yhteen kohtaan. Jaakotin ja en päässyt tarpeeksi hyvin koiran edelle jatkoon, enkä tajunnut tätä edes rataantutustuessa. Tässä toimi vain flippi jatkon kannalta ja sen tekemisessä oli parilla ekalla kerralla pikkusen hahmotus vaikeuksia. =) Mutta kyllä tämäkin siitä! Valsseja tehtiin myös jokunen ja peräkkäin vielä. Parit kerrat jees ja parilla vähän linjausmokia, mutta ei aiheuttanut koiralle ongelmia, itelle vaan...melkein törmäilyjä esteisiin. =)

Tää alkaa taas kuullostamaan pelkiltä mokailuilta, mutta ihan onnistunut fiilis treeneistä jäi.

Vippaus on koiralta tällähetkellä ihan hukassa se tulee treenata!

Puomin kontakti on ihan sika hyvällä mallilla! Nyt oli eka kerta koko treenien yhteydessä kun sitä tehtiin ja tultiin esteiden takaa. Ekalla kerralla pysähty sika hyvin puomilla, mutta kontaktipinnallle =) korjas kyllä pian kun sanoin uuden "ota"-käskyn eli etutassut maahan. Tultiin kohtaa uusiksi ja nätisti teki oikein edelleen. =)Tässä samassa treenissä oli myös A-este joka oli vain kaksi hyppyä ennen puomia ja sehän juostiin läpi ja silti puomille pysähtyy kuin nakutettu! Jes! Kesti jopa sivuirtoomista kun kokeiltiin loppuun. Puomin jälkeinen elämä vaati sitä. Renkaan ja yhden hypyn jälkeen ("linjassa") persjättö ja siitä pakkovalssi jaakotukseen kolmannelle. Onnistu mut ei ollu nätti. =) Ihan ok treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti