sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Lauantaitreenit 22.1Olin jo alkuviikosta suunnitellut, että ratatreenin tynkää on vedettävä viikonloppuna. Alkuun ajatuksena oli, että puomi on radalla. En vaan saanut aikaiseksi värkättyä rataa ajatuksella ja oli muokattava jo olemassa olevaa treeniä. Joten päivän teemaksi tulikin vauhtitreeniä, ei puomia. =) Ihan vauhdikas harjotus olikin. Tosin ratatreeniä/nollatreeniä siinä ei tullut tehtyä. Tarjosi kuitenkin sen verran haastetta....tai no yksi kohta, mutta sekin riitti.

Alotin tänään Leevillä.
Alotin niin, että asetuin mustan putken (2) suun yläpuolelle ja tarkoituksena ohjata poispäinkäännöksellä kolmoselle ja siitä irrotus putkeen 4 leijeröiden musta putki. Leevillä ei toiminu! Paras oli persjättö 2 putken jälkeen ja ite mennen putkien välistä ohjaamaan 5.lle. Sit välillä tökki takaakierto 10:lle, persjättö siis putken jälkeen!?! En ollu tarpeeksi tarkka! =( Sit treenin haastavin kohta oli ohjata hyppy 13!! Todella! Leikkauksella vietiin, mutta koirat kummasti käänty aina hypyltä oikeelle. Oma tekeminen oli vaikea saada kohdilleen! Oli niin ahdas paikka, ei päässyt liikkumaan oikeita linjoja! Sylivekillä ei kerenny hyvin jatkoon....vaikka ois vieny pp-käännöksellä 15:sta. Videolta näkee, että leikkauksen ajotuksen virheellisyydestä oli Leevin kanssa hommassa kyse. Saatiin kuitenkin homma toimimaan, mutta siihen tuli siis leikkaus ja sit persjättö ja jatko-ohjaus putken ja keppien välistä. Keppien jälkeiselle hypylle treenattiin vippausta. Hiukan Leevillä hakusessa ja vahvistusta tarvii. Muutama tosi hyvä suoritus tuli! Tänään Leevi oli puolestaan häslällä tuulella =) ja erittäin vauhdikkaalla myös.

Intonkin "joutui" tänään treenaamaan. Sillä oli selkeesti parempi päivä kuin eilen! Paljon keskittyneempi! Alku hyvin ja sillä toimi pp-käännös kolmoselle ja irtos tosi nätisti putkeen neljä. Leijeröin musta putken ja silti tuli kiire ohjaamaan koira 5:lle. A. mentiin hosuen nykytilanteesta johtuen (nyt oli kyl ihan ok). Intolla oli ongelmia tulla hyppy 11 takaakierron jälkeen yli, hosu vaan putkea 12 kohden. Jälkeenpäin aatellen olis pitäny vahvistaa kunnolla palkalla tossa päällejuoksu, nyt jouduin varmistamaan omalla liikkeellä. Mutta, vahvistuhan hypyn tulo siinäkin tavallaan, koska ei matka jatkunut jos tuli ohi, ei siis painellu omatoimisesti putkeen. Intolle 13 hyppy oli helpompi kun on irtoovampi. Mutta tais silläkin tulla käännöksiä hutisuuntaan muutamia. Kepitteli tänään loistavasti! Kepeillä oli vain 5 palaa verkkoa, sis. menossa ja ulostulossa kulu jo 4 palaa ja ja yksi oli siellä jossain kskellä. Joka kerralla tuli oikein ja kesti persjätönkin keppien jälkeen! Kokeilin Intolla myös keppien jälkeisen hypyn vippasulla. Ok, tosin "hiukka" kiire tuli jatkoon jos jäi siihen varmistelemaan. Halusin nimittäin tehdä persjätön putken jälkeen ja ohjata 19 takaakierto-päällejuoksulla. Into oli kyllä pätevä tänään!

Nyt huilia keskiviikkon saakka sillä. Leevi saattaa käydä puomitreenillä mikäli vaan iste jaksan, flunsssaa tuntuu pukkaavan..viikonloppuna olis kaksi päivää kisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti