sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tänään "hiukan" heikompi tulostaso 30.1

Leevi siis kisasi tänäänkin. Hyvinkäällä kolme rataa ja tuomarina Kari Jalonen.
Radat oli ihan ok, omat kinkkiset kohtansa mutta täysin tehtävissä! Kivoja sinäänsä koska joutu kunnolla miettimään asioita ja sopivia ohjauksia, huomioimaan monia juttuja... =)

Lautausta tällä päivälle en saanut kunnolla, johtukohan lauantain tuloksista, tiiä häntä. Ainakin mua väsyttin aamulla ihan sikana!! Ja koko päivän oli nuutunut olo.

Mutta eka rata tyssäs meillä jo esteelle 2, halusin tehdä pientä sivuirrotusta kakkoselle keretäkseni 4:lle niisto-persjättöön KUNNOLLA ja Leevi tuli kakkosesta ohi (vaikka kiersin alotukseen sen esteen takakautta)ja hyppäsi sen pienen kurvailun jälken takas. Lähti hommiin vetelästi! Niinkuin lauantainakin oli ekalla radalla havaittavissa. Sanoin sille tiukkaan äänensävyyn et "Leevi hei"! ja jatkettiin matkaan ja siitä sit HYVIN loppuun asti. =( Kontakti puomille paska, ei tee "ota" kisoissa. =(

Toka rata meni ihan persiillee, ei ookkaan pitkään aikaan tullu tollasta et menis noin penkin alle. =) Alko silleen et kakkoselta mentiin melkein 90 kulmassa A.lle.... Esteelle 6, suora putki, asti mentiin ihan ok, josta Leevi pinko suoraan puomille, kun olis pitäny tulla ns. takasin alaspäin renkaalle ja siitä ihan v-mäisessä kulmassa puomille. No tästä pyrin jatkamaan kuitenkin ja tekemään puomin kontaktin kunnolla, ei tehnyt. Puomin lopussa ois pitäny päästä irtoomaan ja enhän mä pääse nyt ja sit se kosahti taas. Meni keppejä edeltävän hypyn väärin...sit tuli vikn putken ohi joka oli paskassa kulmassa A:n alla, luki näkevänsä esteet siellä jossain loppusuoraksi. Sit vikatkin esteet mentiin päin prinkkalaa. Tällassissa pitäs tajuta lopettaa jo ajoissa eikä yrittää räveltää rataa jotenkin läpi. =)

Kolmannelle radalle aattelin et perskeles, ei tää voi tälleen mennä, mut menihän se! =)Rata oli vauhdikas ja siksi haastava. mm. suorasta putkesta jonka ulostulosta näky suoraan hyppy tyrkyllä käännyttiinkin about vajaat 90 astetta oikeelle ja renkaalle... No siitä selvittiin mut en kerenny tekemään sitä persjättöä renkaan jälkeen ja meni pelasteluksi, sit pelasteltiin seuraavaakin kohtaa ja selvittiin, mutta esteellä 16 koira meni sylkkäritä täysin läpi, käänty väärään suuntaan kiersi esteen väärään suunnan kautta suoritettuaan sen oikein ja sit seuraavalle hypylle kosahti. Toi sekotti pasmat niin sit kaiken ton jälkeen et unohtu käskyttää / ohjata takaakierto ja se oli siinä HYL.
3 hyllyn päivä tänään ( taas!=( ).

Alla hyppäsrin piirros sinne päin....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti