torstai 27. tammikuuta 2011

Penska sporttiksella 26.1

Leevillä siis sporttiksen valkussa. Ratana 26 esteinen paikkapaikoin pitkiä estevälejä omaava rata. Koira kulki jees, mutta itellä kauhee räkätauti ja ajatus ei kyllä kulkenu. =) Oli hyviä pätkiä välissä ja välillä ihan mahotonta tusaamista. Kyllä meinas kunto loppua tyystin kesken!

Ja jeesus perhana, et yks takaakierto-persjättö tuotti ongelmia. Takaakiertoon koira meni kyllä, mutta ei tullu hypyn yli...linja kiertoon lähetyksessä oli totaalisesti viturallaan ja en siks päässy kunnolla persjättöön. En tossa tehdessä tajunnu virheen suureellisuutta, mutta kun videolta katoin niin sisso. Mulle tollanen asioiden korjaukseen kykenemättömyys on epätavallista, pistetään flunssan piikkiin. Yleensä meinaan saan pian korjattua tekemistä oikeaan suuntaan. =)Toi kohta olis ollu varmempi takaakierto-valssilla, mutta halusin tehdä noin.

Kepeillä oli haastava kohta, kun puolta piti vaihtaa jyrkästi joko ennen keppejä tai jälkeen. Vaihdoin jälkeen, tiukalla persjätöllä ja koira kesti. Mentiin siis umpikulmaan 135 astetta ja lähettiin keppien lopussa ns. kohti keppien alotuspäätä ja oli siis päästävä keppien toiselle puolelle (vasemmalta oikealle).

Kontakti ei tänään ollu puomilla mikään sikahyvä. Itellä valssit ihan ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti