lauantai 7. maaliskuuta 2015

Vire"ongelmia"... 6.3

Rannikon reenilöt ja olipas Timo saanut tehtyä halliimme aika vauhdikkaan harjotuksen. Todella kiva!! Vaikka halli on pieni!

Meillä treenin alku oli rimojen räiskintää ja koiran kiljuntaa/ohjaajan raivokasta käskyttämistä! Itellä ihan liikaa buustia hommaan, jota en ees tajunnut ite alkuun. Millään muotoa en siis nostattanut itseäni treeniin (korvia puristelemalla tms!), vaan päinvastoin lähin ihan soitellen sotahan - näin jälkikäteen aatellen ihan tyystin keskittymättä edes. Suoritin tokana...
Kerran sain raivarin koiralle rimoista ja huutamisesta - jonka jälkeen menomme kuulemma rauhoittui. Sanoi Timo treenin loputtua...

Syy tapahtumiinhan on aina ohjaajassa ja Timon tapa kouluttaa on myöskin sitä - eli hän siis usein kommentoi, että kun sinä teitä näin ja näin niin käy niin ja näin... Tottahan hän aina puhuu, mutta positiivista palautetta tulee harvoin ja huomaan usein näiden treenin jälkeen, että mieli ei ole kauhean korkealla. =) Onneksi asian tiedostaa ja löytää sitten itse ne positiiviset jutut treenistä! =)

Ei meillä tänäänkään huonosti mennyt! Joitakin kohtia otettiin useempaan otteeseen ja meno parani merkittävästi kun koiraa sai hiukan otettua alas siitä alun kohelluksesta. Mutta kyllä se oli silti hurjissa sfääreissä - Timon kanssa jutskattiinkin että on todella koira jolla ei ole itsesuojeluvaistoa. Yksi hyppy oli lopussa ihan sinään äin ja jätettiin sitten sitä väliin, kun ekalla latasi ihan sinne seinään kiinni ittensä.

Mutta hyvä treeni - ongelmat vire ja rimojen räiskintä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti