tiistai 24. maaliskuuta 2015

Uskomatonta!! 22.3

Kolmosten kisat vol 2. Porvoossa jälleen kahden startin verran ja tuomarina Kaukinen / Siimes. Kaukisen arvostelema rata oli Siimeksen käsialaa - ei mikään helpoin mahdollinen mielestäni!

Mut meillä oli huikee päivä!!
Mä mielessäni aattelin (siis ihan vitsillä!), että tänään sit se voitto ja tupla + valiokello tikittämään...oisko vähän siistiä...
Ja kappas kuinka kävikään! Sitä saa mitä tilaa! Huh huh!
Ekalta radalta voitto ja se Sert-A! Tokaltakin vielä nolla (pelastellen) eli tuplakin napsahti..

Kyllä toi on sellanen peto että sisso! Sen kanssa on niin ihana ja "helppo" mennä! Helppoa silloin, kun teet sen mitä päätät ja uskot kaikkeen! Pienikin epäusko, epäilys tai harha-ajatus ja se on siinä..

Mul meinas kyynel tirahtaa kun voitto vahvistu. =) Hei haloo meijän tokat kolmosten kisat startit 3 ja 4, ja jo näin paljon saatu! Kolme nollaa neljästä radasta ja yksi femma (keppivirhe), voitto, serti, tuplanolla.. huh huh!
Tässä sitä taas mietttii, että kyllä kannatti alemmissa luokissa ne radat viilletellä mitkä viilletettiin, vaikka silloin "tuskailin" - KAIKELLA ON TARKOITUKSENSA! Ja niinkuin olen aiemminkin sanonut, sen käsittää vasta jälkikäteen.

Jengi hehkuttaa - uusi pari kärkeä haastamaan jne jne... Kuulemme tästä parista vielä jne.. Kiitosta vaan!!
Mutta vastaukseni näihin on "toivotaan että näin olisi". Mä elän tässä ja nyt! Otan kiitollisena vastaan tämän kaiken mitä ollaan saatu ja saadaan. Nautin jokaisesta hetkestä mitä saan toi koiran kanssa liidellä! Vaikka mitään kukkahattu aksaa vedelläkään! =) Mä uskon ns. korkeempaan voimaan, meijän osalle on suunniteltu jotain ja se selvinnee tulevaisuudessa. Väkisin punnertamalla en saa mitään!  Mulla tavotteet ei ole mm-kisohin pääsyssä tms!! Mä haluun tietylle tasolle omassa tekemisessäni ja koiran niin taitavaksi kuin mahdollista! Se tuo meille sit mitä tuo, mutta mä uskon koiran (meidän) kapasiteettiin.. Uskon, että tää on tarkotettu ja että mä saan tämän koiran kanssa vielä paljon! Enemmän kuin osaan edes haaveilla. Luottavaisin mielin! Kunhan meistä  molemmat saa myös elellä terveenä!!

Ja toiseksi, Hippis ei ole mitenkään poikkeuksellisen ripeä etenijä! Se vielä kaiken kukkuraksi antaa huisisti tasotusta muille, kun lentelee ohjauksista läpi - kaarrokset on pitkiä jne..  Toi voittaminenkin oli ihan kiikka kaakka! Vs. Esan ja Siisin radat joissa niin ikään omat "mokansa", kuten oli meilläkin omamme mm. kepeillä törmäs ja ihme et pysty jatkamaan..tippu melkein keinulta.. puomin alastulolla oli tovin jne..

Eli jäitä hattuun heput! =)

Kisavideo

Voittoradan video Heidin kuvaamana, vähän eri kulmasta 

Tokan radan video Esan kuvaamana

Tuloksellisesti hyvää menoa, mutta nämä lähemmäksi zoomatut paljastaa ikävästi itselle kaikki paskat ohjaukset. En tarkoita valintoja vaan ohjauksien tekemistä! =)
Motto "tyytyväisyys tappaa kehityksen" =D

En tiedä johtuuko tämän hetken tekemisen taso siitä, että en ole asettanut meille mitään tavoitteita? Nyt vain opetellaan kisaamista, testaillaan erilaisia juttuja..
SM-kisoihin en lähde vaikka saisin tulokset kasaan näin silloin tällöin kisaamalla (kun onhan tässä aikaa). Karsintojen suhteen olen muuttamassa mieltäni, jos meno on tätä luokka ja nyt siis tarkoitan tuloksien kasaan saamista, eli ne tulee näin itellään.. Koska MÄ tarviin tulevaisuutta ajatellen treeniä karsintojen suhteen - ko. tilaisuuteen vain kerran osallistuneena (2 rataa!). Mutta katsellaan...

Once in a lifetime dog, luulisin! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti