perjantai 27. maaliskuuta 2015

Poissa mukavuusalueelta! 26.3

Flunssasena taas treenattiin ja sanoinkin Juhalle vetäväni para-agiltya, mutta eipä tarvinnut. =) Hyvin jaksoin ja varsinkin kun ei mitään nollajuoksenteluja sen kummemmin ollut. Jyystettiin todella kaun rytmitystä ja hallintaa kepeille menossa, mutta lähes tuloksetta. Toki sain onnistumaan sitten loppujen lopuksi Juhankin kaavalla, mutta sanoin sille jo sillon heti, että lopuksi kyllä kokeilen omalla tavallani ja näin tein. Jonka jälkeen Juha tokaisi, että jos hän olisi tiennyt sen olevan noin "helppoa" meille tuolla tavalla, ei olisi muulla tavalla vaatinutkaan. Mutta on hyvä poistua mukavuusalueelta ja opetella uusia keinoja. Mutta täytyy aina kuitenkin osata poimia ne itselle ja koiralle parhaat sekä luotettavimmat vaihtoehdot. Toki myös ne nopeimmat! =)
esteelle 5 halusin viedä pakkovalssilla ja arvasin myöhästyväni siinä. Saksalainen olis ollu helpoin vahtis!
Mutta Juha ehdotti japanilaista joka oli tähän ehdottomasti paras, mutta olipas vaikeaa myös! Meni muutama toisto haeskellessa ajotuksia ja omaa sijaintia. Ei se selkäytimeen mennyt vieläkään, mutta ehdottomasti opettelemisen arvoinen juttu Himonkin kanssa!! Tämä työkalu pitää saada pakkiin! Inton kanssa näitä joskus oon harrastanut, Hippkselle en ole edes opettanut. =o

Ainiin ja yhdessä kohden ennen puomia vaihdettiin mun valssi persjättöön - siis joo käntäväksi ohjaukseksi. Mutta toimi!

Himo oli tänään kontakteilla ihan sika! Murr! Teki ne kyllä joo, mutta vapautti itse itsensä ja nopeesti. Perkele! Tolla voi yhtään tehdä missään nopeita vapautuksia! Heti on tuloksena tuo!
Kiva treeni! Mä tykkään kun on enemmän vääntöä ja tekniikkaa - ei aina sitä kilpajuoksua!

Video. Ei kaikkia, kun niitä toistoja ennen keppejä riitti! =) Ja olis muutenkin tarvinnut suurempaa sensuuria! Mä noilla kontakteilla ton oman rääkymiseni vielä siedän, mutta muuten toi kurkku suorana "tässä näin" karjumisagility joutaa romukoppaan. Jotkut rataprofiilit ja toi hinkkaaminen vaan saa sen aikaan. Plaah! =( Mutta ollutta ja mennyttä tältä erää... turha murehtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti