perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kontaktisulkeiset! 27.3

Iltapäivästä hallille antamaan vähän kurinpalautusta! Ja saakutti, että tarpeeseen tuli! Kyllä oli herkillä poistuminen kontakteilta... treeni meini kyllä jo ihan kiusaamisen puolelle ja kaveri lankes moneen ansaan!

Tein mm. A:lle päällejuoksua laittamalla käden todella alas ja ohjaamalla/käskyttämäällä putkeen, MUTTA kun sieltä EI lähdetä tällä tavalla!! Vain sanalla "mennään". Parit kerrat lankes..

Toinen juttu oli et heilutin lelua ja huusin "tässä näin" ns. sylkkärin omaiseen ohjaukseen tulemaan, MUTTA kun sieltä ei lähdetä kuin käskyllä "mennään". Lankes...

Otti myös opikseen näistä ja palkkasin tottakai näistä käskyistä luopumisesta, että käsittää eron!

Treenit loppu tosin aika lyhyeen kun huomasin A.lla vähän verta! Voi vittu! Ei muuta kun tutkimaan koiraa että missä nyt?! Katoin suun, nenän, kannuskynnet jne.. Lopulta löyty -> etujalan se ylhäällä oleva antura, nahkat rullalla. Toi sladdaa niin noi kontaktit... Huoh! Ei vuotanut paljoo, mutta on se antura aika kuoriutunut. Meillä olis Q-päivä sunnuntaina ja siellä olis aksaa.. ei se kipee tuntunut olevan kotona huuhtelun ja putsaamisen jälkeen eli teipattuna saatamma treeniä, ettei ainakaan satuta lisää.

Meillä on hallissa ne kumirouhepintaset kontaktit - kivasti raapii näköjään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti