perjantai 2. elokuuta 2013

Keppejä ja erottelua 2.8

Aamusella vuorostaan kentällä, pienessä tihkusateessa. Intolla edelleen ohjelmassa kepit. Tänään aika hyvin jo se 135 asteen avokulma. Tais tehdä kaikenkaikkiaan 3 virhettä - 1 niistä oli ainakin liikkeellä vienti. Tätä jatkamma niin kauan tosiaan kunnes se onnistumisprosentti on se 100! Nyt vaan reenikerrat harvenee kun noin duunit taas alkaa. =(

Toisena hommana otettiin puomi-putki erottelua erilaisista hyvinkin haastavista kulmista ja putken suut oli ihan puomissa kiinni. Vaihtelevasti veti, mutta tuntu olevan ihan hitonmoisilla kierroksilla koko koira! Kerran tippukin puomilta, mutta ONNEKSI keskeltä ja suoraan jaloille alas. Näytti jokseenkin itse tehdyltä ratkaisulta, että ns hyppäsi sieltä alas. Kait meno vietti niin pahasti oikeelle ja toi meijän puupäällysteinen puomikin taitaa olla aika liukas sateella. Ja putoominen ei näyttänyt tuntuvan missään. =o Kyllä säikähdin, hitto!


Into oli onneksi sitten meillä treenin jälkeen useemman tunnin, kun mutsin kanssa kokkailtiin, niin tsekkasin vielä koiran ennen kuin lähtivät ja annoin pojalle liki 30 minuutin hieronnan. Ai että se nautti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti