torstai 29. elokuuta 2013

Ja taas 29.8

yksi selätetty rata ja "onnistunut" treeni.

Juhan viikkotreenilöt siis...

rata oheessa:
Ratapiirroksessa on VIRHE, este 18 on myös nro 22 ja rengas on nro 23!

Josta en kyllä olisi omilla valinnoilla nollilla selvinnyt tai vaikka oltaisiinkin ei olisi kyllä ollut parhaimmat vaihtoehdot! Mä pohdin kovasti A.n jälkeistä settiä, tosi kurjat linjat! Kaisalle rataantutustuessa sanoin, että usko huvikseen, että Juha sanoo että tämä juostaan kokonaan esteiden oikealta puolelta ja näinhän se oli!! =) Toimi, Inton kanssa kerkesin jopa persjättöön 19 jälkeen. Alkuun pohdin JÄLLEEN =)mitäpä muuta kuin ihmisnuolta ja arvasin Juhan tuohoavan sen ajatuksen, siksi tyrkytinkin valssia siihen ja vähän lentävän lähdön tyyppistä ratkaisua, mutta noup sekään ei kelvannut vaan taas tehtiin hyvin Juhamaisesti - samaan tapaan aloitus kun taisi olla kauden ekoissa treeneissä. =) Treenit aloittaessamme Into hyppäsi ekan hypyn todella oudosti mutta rima ei tippunut! En tajua edes miten veti. Tästä en jatkanut, vaan takaisin alkuun.

Sit nollilla läpi! Tämän ekan nollan jälkeen testailtiin keinun jälkeistä settiä.. takaakierrosta vastakäännös ja persjättö 7 - 8 väliin. Oma valinta oli välistäveto millä siis ekaksi veinkin. Juha vielä kellotti sen välistävedon versus toi persjättö - samoihin meni kuulemma. Yllättyi hiukan!

Tota settiä testaillessa mulla ei ollu ihan paras vire, ajatus katkeili ja sen tähen jouduttiin yrittelemään useampaan otteeseen. Toi nollajuoksu jostain kumman syystä paino ja puhalluttikin ihan sikana.

Sit Juha sanoo ja otetaan vielä kerran alusta. WHATTT??! Ja eikun lähtöön... Nätti ei tämä suoritus ollut!! Väsy paino! Jättelin koiraa hurjan yksin ja oletin sen ottavan esteet minkä kyllä hyvin tekikin (varsinkin este 16), mutta.... tavallaan ihan jees paitsi että en lukittanut koiraa pituudelle kunnolla leikkauksessa ja siinä olisi kyllä kisoissa tullut kielto kun kurvasi jo hiukan ko. kohdassa suoraan puomin suuntaan. Ja nyt tein sen persjätön esteen 19 jälkeen ja se suuntautu väärin. Tähän kyllä syynä se että en tutustunut missään vaiheessa kohtaan tuolla ohjauksella, lähdin vaan tekemään..

Huikee kausi meneillään treenien suhteen! Tosin la varmaan tullaan pahasti polvilleen kun mennään Jaakon oppiin. =)
Tekis mieli antaa Intolle pieni breikki! No, tulee sille ainakin reilu viikon paussi aksasta meijän Lapin reissun vuoksi, pidempi setti ei tekis yhtään huonoa!

Sitten sitten.... =) Himo hippiäinen kävi tänään myös extempore ihan virallisissa reenilöissä! Minna oli kipiänä jotenka ostin hänen ajan Himolle. Hippis teki alun 1-4 osissa. Ekaksi 1 jälkeen palkaten - HYVIN!! Sitten saman toisto - HYVIN! Sitten kakkosen takaa vastaanottaen ja palkaten - HYVIN. Saman toisto hiukan liikettä lisäten - HYVIN! Sitten kolmoselta neloselle jolle takaakierto ja päällejuoksu - HYVIN!! Ja sitten koko pätkä - HYVIN!! Wohoo!! Loisto likka!! Juha kehui koirulia oikeestaan kaikin puolin! Sanoi että hyvä siitä tulee!!
Rimat oli paikoillaan, mutta ihan ihan alhana! Sitten vielä pyynnöstäni vahvistettiin palkkauksella osissa (taaksepäin ketjuttamalla) estehakuisuutta kohdassa 7 - 8, niin että este 7 suoritettiin ei sieltä numeron puolelta vaan koiruli istui puomin kupeessa josta lähti "seiskalle" ja siitä työntö kasille. Tämäkin älyttömän hyvin! Taitava!
Tuntu tekevän "keskittyneesti" hommia = aivot ei ollu narikassa ja silkkaa vauhdin huumaa vaikka vauhtia olikin!
Taidetaanpa ottaa joskus uusiksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti