torstai 22. elokuuta 2013

Eläkeläisaksaa 21.8

Hugo ja Leevi pääsi extempore aksaamaan ja oikein seuramestaruuksiin. Menin hommiin kisoihin ja oli tosi minimalistiset epikset, niin päätin osallitua... Leevi osallistu kisaavien radalle ja siis näinollen samalla seuramestaruuksiin. =)Tyyppi veti nollaradan ja on siis aksannut viimeksi liki puolitoista vuotta sitten ko. tasolla eli tehden rataa ja ns. oikeesti jotain. Hömpötellyt on toki putkiin ja muuta sellaista niinkuin Hugokin. Radalla Leevi joutu kepittelemäään, keinukin oli ja jopa puomin alastulollekin osui. Tosi hyvin veti!! Sijoittui seuramestaruukisassa kakkoseksi.=) Meillä kaikkien säkäluokkien koirat kisaa yhdestä seuramestari tittelistä.

Hugo osallistui sitten mölliradalle kisan ulkopuolisena. Jannu veti hyvin!! Ja kontaktit aivaa nappiin, pysähty niin upeesti. Hugolla on aina ollut hyvät kontaktit! Jännä, että ne säilyy noin vaikka ei olla mitenkään niitä tehty vuosiin!
Yheltä hypyltä tuli kielto, mutta se oli täysin mun vika!! Ihanat vanhukset ja varmasti äärettömän onnelliset sellaiset tämän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti