torstai 22. elokuuta 2013

Huh huh! 22.8

Hyvä treeniputki sai jatkoa taas tänään Juhan treeneissä.


Ko. rataa tehtiin ja ekalla yrityksella A.lle saakka jossa tuli läpi. Palautin ja radan alkuun. Tossa ekalla yrityksellä kolahti myös kakkosen takaakierrossa rima ja luulinkin sen tulleen alas..

Tokalla yrityksellä nollilla läpi!! =o
Omasta mielestä puomin jälkeisen hypyn ohjaus ei oikeen ollut kohdillaan ja sanoinkin tästä Juhalle, hän tokasi, että ei se huono ollu! Olin mielestäni liian irti hypystä pakkovalssi-valssatessani.

Keppejä edeltävässä setissä vekkasin turhaan Juhan mielestä ja totta turisi, puhuttiin myös kuinka hidastava ohjaus vekit on... Sit 19 - 20 väliin tehty persjättö oli huonohko vaihtis. Päällejuoksu ennen keinua parempi... Totta!

Seuraavalle yrityksellä vedettiin näillä korjauksilla - ei vekkiä ja päällejuoksu ennen keinua olevalle hypylle. Ja hyvästihän tuo meni!! Taas nollilla läpi! =o

Kepeille meni loistavasti vedosta! Huikee elukka! Sit ihan loppuun viilattiin vielä pilkkua. Keinun jälkeiselle hypylle pinempää käännöstä ja 4:lta vitoselle aiemmin tehtyä taaksetyöntöä. Mun niiiiiin tyyppivik,a että ootan liian kauan - venaan tavallaan kontaktia koiraan.. Mutta huomattavasti parempi likimain heti jarrutuksesta tehty taaksetörkkäsy.

Ainiin ja kerran koiran tullessa ulos putkesta 6 näytti tulevan niin vauhdilla, että rullasi pitkin seinää tai en osaa sitä muuten kuvailla. Kroppa kierty ilkeen näkösesti. Saas nähdä onko taas tuon seurauksena koiruli vinossa?! Seuraillaan ja hoidatetaan tarpeen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti