torstai 11. heinäkuuta 2013

Treeneissä onneksi hyvä fiilis!! 11.7

Vikat Juhan treenit tältä kesältä. Erilainen rata pitkään aikaan. Kiva kuitenkin.

Oheessa siis taas mun tekemä piirros, joka ei nyt kyllä tälläkertaa vastaa tietyiltä osin kauheen hyvin alkuperäistä rataa. Mutta en jaksanut harrastaa pilkunviilausta! =)

Meille arvasin radan kompastuskiveksi kepeille sisään menon. Lääkekin on tähän olemassa, mutta en saa koskaan radalla tehtyä niin vaikka tutustumisessa homman aattelen... Aivot ja suu pukkaa vaan käskyä "kepit, kepit".
Intoa ei voi tollasissa paikoissa vaan käskyttää kepeille, kun painaa automaattisesti johonkin puoleenväliin sisään. Niin tänäänkin! Se on pakko ensin saada käteen ja sit vasta kepit. Tänään vahvistettiin kohtaa niin, että ekassa välissä oli palkka valmiina, no kyllähän se sit sen ekan välin löytää. Näitä tarttis nyt tehdä, mutta ehkä jollain vähän pienemmällä palkalla kuin pallolla? =) Nami vois olla oikeenlaisempi, jos sais jatkaa vaikka pujotteluakin.

Into tuntui myös väsyvän tänään - lämmin oli ja ei kyllä kauheesti saanut huiliakaan. Väsy näkyi lopussa kääntymisissä ja ennen kaikkea vauhdissa. Hyvin kyllä siitä huolimatta veti! Kyl me vaan treeneissä osataan ja siellä säilyy hyvä mieli ja sieltä lähdön jälkeenkin. =) Pitäs vaan ite muistaa vahvistaa palkkaamalla asioita tuollakin, eikä vaan tehdä ja tehdä! Kontaktit oli hyvät tänään!

Positiivista oli taas tänään että riman rimaa ei tullut alas!! Ja pysyi todella hyvin lähdöissä paikoillaan, mistä kohtaa rataa ikinä lähdettiinkin liikkeelle!

Keppien jyystön lisäksi otettiin uusiksi esteelle 22 vienti. Tein niistolla, Juha halus pakkovalssilla tai siis tarkemmin pakkovalssi-jaakotuksella. Tässä ekalla yrittämällä töpeksin, kun lähin vaan tekemään tutustumatta, kun en edes rataantutustumisessa kokeillut pakkovalssia ko. esteelle, tässä myös nappasi sit hypyn 16/24.
19 vein leikkauksella ja sinne kerkes kyl putken jälkeen persjättöönkin, sekin testattiin sit.
Hypylle 25 otin puolivalssilla, Juha halus 24 kiertämisen ulkokautta ja takaakiertona 25. Onnistu, mutta en koskaan varmaan kisoissa kiertäis hyppyä (24) tolla tapaa. =) Kerran irtos renkaalta 13 vikalle hypylle, mutta tässä jätin kyllä koiran ihan liian omilleen. Huiskin vaan menemään. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti