sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Silti tyytymätön! 13.7

Mietin viime tinkaan saakka lähtöä Mikkeliin asti, että haluanko sinne saakka lähteä hakemaan kisoista vaan pahaa mieltä? No, lähdettiin kuitenkin. Markollekin sanoin vielä lähtiessä, että älä sitten oottele mitään turhia reissusta, tulosta ei ole viimeaikoina tullut!!

Oli pikkukisat ja tuolla on aina kiva kisata. Hyvää seuraakin oli roppakaupalla paikalla, se on aina ilo se!

Tuomarina ekalla radalla, joka oli hyppäri, Sari Mikkilä. Tokalla radalla tuomariharjoittelija, nainen jonka nimeä en nyt muista. Molemmilla ihan kivat radat, Sarin hyppäri ehkä selkeesti helpompi kuin tuon toisen aksarata.

En oikeen osaa sanoa millä fiilareilla tekemän lähdin, ainakin aattelin, että me osataan ja piste! Inton pidin hirveessä kurissa en antanut haistella tms., oikeesti oli tiukoilla! Yhtään en koiraa hetsannut tai näyttänyt sille palloakaan ennen radalle menoa. Ootettiin vaan keskittyen seesteisesti vuoroamme. Yritti se välillä remmiä repiä, mut ei käyny sekään. =)

Ekalla eradalla huomasin olevani todella todella varovainen! =( Pelko virheestä eli kokoajan mielessä...riman tiputus tms. Tästä syytä alku oli ihan paska! 2 pakkovalssi niin myöhässä että voi ****! Sit meinasin saada koiran jo väärään päähän putkea esteellä 4 oltuani niin varovainen. Sit siinä alko jo itteä radallakin kyrsimään! Hitto soikoon, pitäs vaan tehdä sitä saakutin rataa eikä analysoida menoa siellä ja ruoskia omia mokiaan mielessään siinä mennessä. Ei ihan oo keskittyminen kohdillaan. Kyllä se meno tosta hiukan parani, jokusta rimaa kolistellen mentiin. Yhden luulin tulleen alaskin kun hyppy oli niin vammanen (viisto hyppy, vaikeita Intolle), mutta ei - tehtiin nolla (4,13m/s -5,28). Wohoo! Näin en kyllä siellä aatellu.. piiskaa tuli! Ei pal tuuleteltu! En vaan osaa olla tyytyväinen.... Täydellisyyden tavoittelija!

Mä en käy tuloksia kattelemassa, mutta siinä kahvilla istuskellessa Markon, Katin ja Panun kanssa Panu kävi tulostaululla ja sanoi meidän tullee viidenneksi ja hän Ruun kanssa kuudenneksi vain pienen pienellä erolla. =)Kiva, mutta sijoilla ei mitään väliä, vain ehjällä suorituksella! Tosin tämä rata ei vielä sitä luottamusta kasvattanut omaan tai valitettavasti koirankaan tekemiseen. Mä vaan niin oon tällanen!

Ja olihan muuten kuuma ja aurinkoinen pv! Kyllä tuli useemman päivän aurinkoannos saatua kerralla. Perjantainakin pentutreffeillä oli sama meininki - nahka kiittää! =)


Tokalle radalle lähdin kans jotenkin pää tyhjänä. Into samanmoisessa kurissa. Ja kenenkään ratoja itse sen kummemmin pälyilemättä. Alussa huomasin taas olevani ns. paskat housussa, kun Intoa olin vastaanottamassa esteen 2 (pituus) takana - pysyykö eka rima!! Sit tuli kuin itsestään jokin asenne pläjäys, kun ekan riman taakka putosi harteilta ja hyvällä draivilla vedettiin sen jälkeen rataa. Käskytys oli taas Taijaa. =) Puomin alastulo oli plaah, ei pysähtynyt mutta otti muuten nätisti. Ennen keppejä tehtyyn valssiin ei lähtenyt (tyypillistä Intoa) vaan kaivelin koiraa jostain seläntakaani. Oikein kuitenkin sisään! Ainiin ja siis hei, olipas mulla mörkö mielessä rataantutustumisen jälkeen, meinaan just toi kepeille meno! Mutta sit vaan poistin sen mielestäni ja ajattelin, että ei siinä ei tule virhettä! Keppien jälkeen moni koira meni A:lle!

Oheessa kohta suurinpiirtein:

Loppurata ihan ok, A oli huono! Ja sitten...huoh... tyypillä tulee RADALLA siinä vielä tehdessä mieleen, 4 vikalla esteellä, että hei tehdään nollaa. Just joo näinhän se kuuluukin aatella! Siinä sitten kerkesin itseni kanssa keskustella, että kuuleppas Taija siellä on vielä 3 estettä jäljellä (jotka ohjattiin aika varovasti nyt sitten!) jossa voipi vaikkasta ne rimat ropista tahi muurin palikat tms.. Onneksi ei ropissu!! Ja nollilla maaliin! *sydän* Nyt pääsi maalissa jo mun tuuletuskiljahduskin! =) Pientähetkellistä tyytyväisyyttä tuplanollasta ja ennen kaikkea ehjästä suorituksesta.

Vaikkakin mun luoteella näistä ei paljon liputella, piiska taas vaan viuhusi tuosta loppuradan ajattelusta. Mä osaan olla itseäni kohtaan niin armoton ja todella kannustava! =)
Ja tosiaan eihän nämä kaksi rataa taas mitään kerro. Vahinkoja sattuu ja tuurilla ne laivatkin seilaa. Katotaan nyt rauhassa... ja tietty toivotaan, että suunta muuttuu. Todellinen yllätys oli että tällä radalla Into sijoittu toiseksi! Panu voitti Ruu:lla, jollain reilu sekunnin erolla. Heillä juoksukontaktit!

1 63 borter Ruu Panu Erola BAT 42,39 4,25 -9,61 0 -9,61
2 71 jackru Into Taija Mäkelä MÄNTS 43,66 4,12 -8,34 0 -8,34


Kisavideo... plaah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti