torstai 4. heinäkuuta 2013

Ei oo Leenan voittanutta! 4.7

Ajelin Inton kanssa tänään Saloon Leena Piiran tykö käsittelyyn. Edellisestä kerrasta taitaa olla se normi pari kuukautta. On se vaan niin hyvä!! Ei voi muuta sanoa! Kyrsii kun ton tasosta hoitoa ei saa täällä meittiin kulmilla!! Ja kolmen viikon välein mitä Intoa hoidatan niin en ole valmis tuonne saakka ajamaan ja ei mulla kyllä oo varaakaan.

Runsas aksan tekeminen näkyi Intossa, valitettavasti! (on toki näkynyt kokoajan) Mutta arvattavaahan tuo oli ja itseasiassa itsekin olen saman nähnyt mitä Leena sanoi. Oikealla näkyy taas heikkoutta. Ei missään määrin niin paljon kun silloin kun Intoa rupesin Piiralla käyttämään tai että olisi tauosta tms puhuttu!!

Otin puheeksi tuon eilen havaitsemani pohjahomman ja Leena sanoi heti, että hiekalla meno on raskaampaa ja siinä koira joutuu tekemään enemmän töitä - näin tietty Intonkin kohdalla ja kun se ns. perusheikkous siellä oikeella on, on se alkanut taas paikkamaan tätä kovempaa rasitusta vasemmalla puolella ja silloin oikea alkaa heiketä entisestään, kun sen ei tarvii tehdä enään niin töitä. Luin myös rivien välistä, että Inton kroppa ei ole kehittynyt hiekkapohjan vaateisiin kun pääsääntöisesti treenaa keinonurmella. Toisaalta myös ehkä Inton kropan etu, että ei hiekalla niin paljon olla!

Hyvin Into vastasi taas tänään hoitoon!! Etupäässä/niskassa/lantion seudulla oli kireyttä sekä kalvoissa. Leena myös vahvisti Caritalta saamani vastauksen, että mitä useemmin hoidattaa sen paremmin keho vastaa hoitoon ja päästään heti alkuvaiheessa "vikoihin" kiinni ja ne ei pääse aiheuttamaan hallaa enempää ja ns. kertauttamaan ongelmaa.

Inton kanssa jatketaan periaatteessa vanhoilla jumppaohjeilla...peruuttamista, vastapäivään pyöreällä uralla liikkumista (halkaisija 2-3 metriä) sekä istumassa vasemman etutassun antamista! Ym. kaikki mitä nyt on ollutkaan... pään taivutukset lonkkiin, mahan alle kurkotus, kaulan venytys, ristikkäiseten jalkojen nostot...Paljon kaikkea! =D Puhuttiin myös tosi matalalla hypyllä hyppyyttämisestä paikaltaan lähtien ja nimenomaan vasemmalle kaartaen.

Nyt huilitaan viikonlopun yli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti