maanantai 29. heinäkuuta 2013

Nonnii, tästä se lähtee 28.7

Nimittäin prokkis keppien avokulma kondikseen sekä hyppytekniikkaa. Projektiin kuuluu myös kontaktit ja niissä myös erottelu. Mutta tänään ne ei kuulunut ohjelmaan. Mentiin illalla ysix kentälle ja oli ihan sopiva keli treeniä. Alotettiin hyppytekniikalla jossa tehtiin etäisyyden hahmottamisharjoitusta. Voi voi, tätä treeniä me niin tarvitaan..

Sitten kepakoiden avokulmaa. Alotin 90 kulmasta! Edetään tyylillä, että aina 5 m etäiyys koiralla keppeihin alotuksessa.
Ensin minä paikallaan, eli lähetän koiran kepeille. Ensin ollen koiran vasemmalla (helpompi sille), sitten koiran oikeella. Tämän jälkeen lisätään liike hommaan ja samalla tapaa molemmat puolet. Sitten olisi liike ja leikkausten vuoro, mutta näitä on turha treeniä, koska jos menee oikein kepeille sisään voin tehdä ns. mitä vaan. Eli ne sisäänmenot on se ongelma! Ja näin ollen treenin tärkein osio!

Vika homma on sitten niin, että minä kökin keppien lopetuksessa paikallaan ja käskytän koiran kepeille. Eli koira on siellä odottelemassa 90 kulmassa 5 metrin päässä kepeistä. Ja sisso... Tänään kaikki oikein paitsi ekaa kertaa liikkeessä vieden itse ollen koiran oikella puolella, paineli kakkoseen kun käänsin rintamasuunnan liian aikaisin eteenpäin. Näitäkin kyllä saa ruveta kestämään, saa oikeesti itse kunnolla aatella missä se eka keppiväli on! =) Mutta siis tietty rajansa kaikessa, kyllä munkin OHJATA täytyy! =)

HYVÄ TREENI!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti