maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ekat karsinnat! 20.7

Ekaa kertaa maajoukkuekarsinnoissa ja ai että oli siistii!=D Kyllä kannatti lähteä vaikka olin sitä mieltä, että mitä me sillä tehdään. No, se kyllä piti kutinsa, että ei siihen joukkoon kuuluta, mutta sou! Oli sairaan siistiä kisata! Ens vuonna ehdottomasti mukaan jos vaan voitto jostain saadaan, muista tuloksista en ole lainkaan huolissani!

Oma pää kestää hyvin noi karkeleot ainakin tälleen, kun ei oo mitään tavoitteita ja täytyy vaan vetää täysillä. Mua ei jännittänyt ollenkaan!! Pahemmin on saakutti jännittäny taviskisoissa jossa kuvittelee voivansa pärjätä ja täällä taas ei. Siitä tossa varmaan on kyse?! Voi paineetta mennä! Ja niin mentiikii ja riskillä!

La hyppäri oli haastavan mukava. Josta selvittiin "nollilla". Yliaikaa sitten vaan loppujen lopuksi 0,79s, kun Melle veti Jimillä niin kovat pohjat! Tällä ei jatkoon menty ja se on tässä se harmipuoli, että meiltä aikasta nappirata ja se ei riitä mihinkään. =( Mutta tyytyväinen oon silti!! Koira veti hyvin ja tasan 110 laissa!! Pyrki tosin varasteleen lähdössä, mutta tässäkin toimin kuin missä kisoissa tahansa - ei hötkyilty! Nyt on taas löytynyt se vaihde, että en kaivele tosta koirasta liikoja, annan sen tehdä duuninsa ja vedän itse tarkasti ja "rauhassa" este kerrallaan! Rimat pysy jne.. JES!

Aksaradalle menoa joutui odottelemaan kauan ja oma vire laski. Onneksi se nousi taas kun oli h-hetki käsillä. Nyt oli pistettävä kaikki peliin. Kontaktiradalla ei ainakaan aikoihin päästä jos varmistelen kontaktit. No, puominhan tuo hyppäsi ja siitä femma. Ärsytti jo siinä kovin!! Sit lähettiin vetää apinanraivolla ja ihan ok. A huono! Ja hylly loppujen lopuksi 3 vikalla esteellä. Karsittiin sitten itseme ulos! =) Kontaktivirhe harmitti enemmän kuin tämä hyl!

Olishan se ollu siistiä vetää sunnuntainakin kaikki kolme rataa, mutta jos ihan rehellisiä ollaan en usko että oma tai koiran jaksaminen olisi riittänyt ja nyt päästiin lähtee sit su aamusta pohjosta kohden ajoissa. Tosin oltashan tänne keretty kisojen jälkeenkin! =D

Videota tulee jahka kotiin päästään. Tän läppärin ja ton pikkukameran videot ei ole luotu toisilleen. Mac hommia...

Nyt alko kontaktien tehotreeni ensi kesää ajattelen! Sekä kepakko ja hyppysulkeiset Juhan treenien ohella! =)

Hyppäri livestreemin kautta (kohdassa 1.14) streemiin...

Aksarata (kohdassa 4.49) streemiin....

Markon filmaukset...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti