lauantai 30. heinäkuuta 2011

Ihan hyvä päivä 30.7

Janakkalassa kisaamassa molempien koirien kanssa. Pitkä päivä... Samalla kisattiin russelimestikset.

Into aloitti meidän osalta päivän. Mini ykkösten B-kisa (Inton 5 virallinen startti), jolta nolla, serti ja siirto kakkosluokkaan. Sijoitus oli 4. Inton Iitu sisko voitti luokan (3s nopeemalla ajalla kuin mitä Into meni!! =o Masentavaa! =D ) joka oli ensimmäisissä virallisissa kisoissaan ja on treenannut varmaan puolet siitä määrästä tätä lajia mitä Into! Hienoa Iitu ja Marianne! Onnea!! Sitten Intolla oli vuorossa kakkosluokan eka startti joka oli myös samalla karsintarata russelimestaruuksien finaaliradalle -> mini3 B-kisa. Tulos riitti, että sai oikeuden osallistua finaaliin. No tulos saatiin...yksi kielto radalla, kun Into kyllä meni U-putkeen sisään, mutta jostain kumman syystä käänty sieltä takaisin. Muuten suht ok rata -kontaktit huonot! Eli lupa osallistua finaaliin..

Ensin oli kyllä vuorossa mini kolmosten A-kisa jossa Leevin kanssa. Kuski ihan kuutamolla, paineli päin siivekkeitä melkein ja radalla samalla kiljahdellen. Noloa! Muuten ok ja ihan vauhdikaskin rata, mutta puomin alastulosta femma. Jumankekka, että loikkasi korkeelta!! Argh!

Sit B-kisa jossa radalle ensin alemmista tasoluokista mestaruusfinaaliin päässeet koirakot. Into lähti kolmantena. Muuten ok rata, MUTTA kun lähdössä joutu hiukan jättämään ja kun käännyin kutsumaan koiraa oli se likimain nenä kiinni ekassa rimassa. Saakutti! Vitipää oli hiipinyt sinne!!! MURR!! Sit iski itelle hätä että kello käy ja lähdin hutiloiden koiraa kutsumaan ja eka rima alas. =( Muuten sitten puhdasta menoa! Mietin kyllä kovin lähdenkö edes radalle kun Into tuntu siellä kakkosluokan radalla hiukan väsyltä. Ja kisakokemusta vasta niiiiin vähän! Mentii kuitenkin ja nyt leikitin sitä ennen radalle menoa, mitä en ole tähän asti tehnyt vielä. Ihan ok menoa. Kontaktit vaadin paremmin.
Sit Leevi vielä kehiin tolle radalle! Sen rata oli HYVÄ vaikka siellä vitska tulikin kun riksiohjauksen vuoksi tuli yhden putken ohi. Oli itellä kiire jatkoon...Koira kulki ja teki hyvin hommia mun kanssa! Oli asennetta menossa molemmilla -kuskilla ja koiralla. Love!


Into were competing in Janakkala today. He had chance to rise in the 2 grade, if made clear round and we did it. Days first start. Into is now 2 grader. We were fourth, 3 seconds slower than Into's sister Iitu who was competing first time. They win! They went fast! For us, now starts the harder part. We need three clear rounds and we have to be in podium, to rise in class 3. What podium place, depends how many participant is competing in the class.
Today Into's first start in class 2 went well. Unfortunatly he got 5 fault points..turned back from tunnel..first went there and then come back same way.Odd!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti