sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Agirotu 2011 Lappeenranta

Perjantaina pöllähdettiin paikalle. Show alkoi sillä, että ensin oli käytävä kirjautumassa hotelliin, sillä jos sitä ei tehnyt klo 18 mennessä menetti huoneen. Kisat alko meidän osalta rataatutustumisella klo 17. Perjantaina tuomarina molemmilla radoilla ranskalainen Linda Bourasse. Kyllä huomasi rataprofiileissa eron suomalaisten tekemiin verrattuna. Nämä oli vauhdikkaita kyllä, mutta koiralle ei kovin loogisia. Viikonloppu oli saatanallisen kuuma ja se valitettavasti näky koirissa. Leevi jakso vielä perjantain ekan radan hyvin, mutta mä sössin sitten sen ja tokalla radalla oli vauhdikas, mutta ihan hömppä -ei tullut ohjauksiin. Eikka oli ekan radan aivan fleku, tokalle paransi hiukan... Lauantaina molemmista oli vauhti poissa. Noloakin nolompia aikoja tehtiin ja virheitäkin tuli. Onneksi ei ollut mitään asiaa mihinkään finaaleihin. Hävetti saatana kisata tollasilla koirilla! (Sorry Minna! Ja tämä kommentti koskee Leeviäkin!)


A-KISAA- ja B-kisaan Eikka starttasi aina ensin, joka tosiaan oli tahmea. Tein silläkin ihmisnuoli-persjätön kakkoselle, kolmoselle valssin jossa koira jo kielsi. Nelosen käänty ok, valssi siihenkin. Kepeille ei sisään -hömppäili. Jäin puomin vasemmalle vaikkakin tiedostin, että sillä ohjauksella en tarjonnut kunnollista näkyvyyttä kepeillemenoon...ennen keinua koira hömppäili omiaan ja keinulta painu hyvin määrätietoisesti HÖMPPÄILLEN putken väärään päähän. Tein edeltävälle hypylle päällejuoksun..Loppuun jotenkin päin mongerrellen...

Leeville alkuun samat ohjaukset, mutta sille kävi ykkösellä pikku äksidentti - en tiiä näkikö ykkösen rimaa ollenkaan, aurinko paisto suoraan vasten koiraa, ja se hyppäsi ihan päistikkaa ykkösen riman päälle. veti herneet nenään ja kielsi kakkosen. otin kakkosen uuiksi ja sit lähti rullaamaan..neloselle NIIIN MAGEE käännös että! Kepeille niukin naukin ok sisään. Esteelle 14 saakka ok, jossa ite pakittelin liikaa, tarkotus tehdä ns. "pakkovalssi"-jaakotus ja en ohjannut kunnolla estettä. Tässä takkuili meno, mutta meni oikien kuiten ja ei kieltoa. 17 niistossa hyppäsi Leeville poikkeuksellisesti hypyn edestakas...


B-KISATämä rata Eikan kanssa suht ok, vauhtia lukuunottamatta, mutta hyl tuli kun se käväsi keppien jälkeen pussissa täysin mun seläntakaa.
Molemmat vein samoilla ohjauksilla...2:lle niistopersjättö, 4:lle päällejuoksu, jossa leevi painu mun selän taa kun oli ihan hömppä. Sillä en kerennyt sitten Eikan tapaan tekemään persjättöä putken 5 jälkeen, mutta yllättäen Leevi tuli vetoon ja ihan hyvin putkeen 6. 7:lle irrotus ja valssiin 8 taa - Leevi juoksi 7 ihan suoraan eteenpäin kattomattakaan minua ja sitten kun sain huudettua mukaan meni väen väkisin 8 jälkeisessä valssissa selän taa. =O Kepit löyty sit kumminkin, mutta jätti vikan välin pujottelematta. Kepit sit uusiksi ja jotenkin loppuun rata loppuun. 18 pakkovalssi-jaakotus, hyvin! Tällä radalla etemäksi oli laitettu 4m/s.


C-KISANyt Leevi starttasi ensin ja oli täys laama. Alusta asti! Kolmoselle tein viskyleikkauksen ja voi vittu et oli tahmea. Olis vaan pitäny mennä pakkovalssiin, mutta kun karsatan niitä kun oon niin huono. Välistäveto oli Leevin kanssa täysin poissuljettu juttu ja estevälikin oli niin pitkä! 7 A.n hyppäsi pitkäksi, 10 ei oikeen hakenu, kepeille oikein sisään mutta käänty vasta sit kolmoseen. =O Oli kuitenkin aika loiva kulma!?! Loppu oikein, mutta hidastellen.
Eikalle tein kolmoselle saksalaisen. Sillä sama ei oikeen hakenu 10 ja kepiellä sama kuin Leevillä, oikein sisään mutta ei huvittanu pujotella. Loppuun kans vissin oikein mutta matomatalana.

Leeville ei ainakaan sovi tuollaiset turneet missä ollaan poissa kotoa. Hotellihuone oli törkeen kuuma (olisit varannut ilmastoidun! Enskerralla olen viisaampi)!! ja siellä ei kyllä nukkunut kukaan meistä kunnolla. Allekirjoittanut noin 4 tuntia. Koirat läähätti melkein kokoajan. Hotellissa oli muuten hyvä aamiainen, jotain posistiivista. Kisapaikallakin oli sairaan kuuma. Onneksi saatiin omaan katokseemme koirat edes suoralta auringonpaisteelta suojaan. Leevi oli la iltapäivällä niin puhki kun mökissä makasi, että kun kutsuin sitä sieltä pois, ei tullut eikä edes noussut ylös. Kyllä tollanen helle verotti kuskiaki saatikka sitten koiria.

Täytyy sanoa, että paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. =) Kokemusta rikkaampana ja ehkä jossain määrin viisastuneena....Tuskin ens vuonna uudestaan ja jos, niin ehkä vain la avo-SM...Riippuu kisapaikkakunnasta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti