maanantai 18. heinäkuuta 2011

Treeniä karsintojen innoittamana 18.7

Aamusella kentälle ja viikonlopun MM-karsintojen radoista tehtiin osioita... Ekana ekan radan alkua esteet 1-6. 1-3 tein taaksetyöntöinä ja välistävetoina...Taaksetyönnöt ok, mutta kepeille taas Into niin vauhdilla sisään, että siinä rytmirikko. Otettiin kepakot siitä heti uusiksi ja sen jälkeen kepittelykin ok. Välistävedoissa heti eka kerta onnistu, mutta taas rytmirikko kepeille. Sen jälkeen välistävedoissa tuli jotain kämmejä. En tyytynyt ekaan onnistumiseen vaan on aina suljettava tuurin mahd. pois. =) Saatiin kuitenkin onnistumaan sitten! Mulle noi välistävedot on pahoja -mörköjä! Kepeiltä Into sujahti putkeen kun olin tekemässä viskyleikkausta 5 hypylle ja se oli muuten hankala rytmitää. Seuraavillakin kerroilla selkeesti katto putkea ja sai tiukasti käskyttää että sinne ei mennyt. Tein siis viskyllä, pakkovalssilla. Leevillä kummassakaan vientitavassa ei ollut ongelmia, sillä lisänä viel' 5 hypylle kokeilin päällejuoksua, ok!

Sit otettiin seuraavana kohtana finaaliradan alkua 5 takaakiertoon saakka. Intolla alku helvetin vaikea. Tehtiin täysin ratapiiroksen mukaiset kuviot, mitkä ei varmaankaan vastaa ihan kisoissa olleita ratoja, mutta kuitenkin... Into paineli suoraan 1 jälkeen pussiin kakkosen suorituspuolen kautta kylläkin, mutta näkyvyys koiralle oli juurikin vain tuo pussi. 2 pakkovalssissa sai olla sairaanloisen tarkka ja sit tuli kiire jatkoon. Oli pakko Intolla vahvistaa kakkonen palkan kanssa ja sen jälkeen rupes vasta ottamaan sitä. Sit ok, ekalla onnistuneella kerralla oli persjätön onnistuminen pussin jälkeen sairaanloisen täpärällä, mutta kun luoton kakkosen ottamiseen sai kerkes sinne paljon paremmin. Leevin kanssa ei tässäkään ongelmia. Kokemus näkyy! =)

Vikana kohtana Laamasen hyppärin keppikohtaa...siitä videota....
Intolla ei keppien sisäänmenossa mitään ongelmaa, välillä sen vaan on niin vaikea taittua tollasissa kakkosväliin varsinkin jos olen sattunut palkkaamaan sen kepeiltä pallolla tms. Sille ei kertakaikkiaan sovi palkka suoraan kepeiltä ja varsinkaan lelu. Oikeesti ja valitettavaa! Sen pää ei kestä, keskittyminen häviää. Se on palkattava vain suullisesti tai sitten nameilla kädestä. Yllätyin että pujotteli noin määrätietoisesti aina loppuun katsomattakaan minun perääni ja sitämyöten kesti noin hurjan sivuirtoomisen. Varsinkin kuin miettiin kuinka vähän aikaa se on vasta pujotellut koko keppejä avuitta!

Leevi olikin sitten nihkeempi tapaus, haki keppejä hyvin mutta kakkosväliä. Niin sen tapaista kun on löysä ja viittimätön. Osaa kyllä! Saatiin sit välittömästi onnistumaan sen jälkeen kun edes kerran laitoin keppien loppuun palkan valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti