keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

1 uupuu 13.7

Kävästiin taasen Purinalla juoksemassa 1 rata (4 virallinen Intolle) joka oli virallisena tarjolla ykkösluokkalaisille. Tuomarina Seppo Savikko, joka oli tehnyt juuri sellaisen radan kuin ykkösluokkiin kuuluukin. Iso kiitos Sepolle, tällaisia olen kaivannut! =)
Rata oli virtaviivainen ja helppo!
Ja ennen kaikkea kaipaan tässä vaiheessa ettei koiraa tarvii hulluna hanskata, edessä olevat esteet saa ottaa -loogisesti!
Kolmosen valssi oli itellä myöhässä ja turhaan, koira valui, en vaan tiedä miksi en ennakoinut enempää. Keinu oli huono, Into tosin liukastu sille mennessään ja himmasi puolenvälin jälkeen. Kepeille oli suora vauhdikas vienti, meni hyvin. A:n juoksutin läpi ja sitä edeltävälle hypylle vekki hyvin. Puomin likimain juoksi läpi omatoimisesti. =o
Nolla(luva) tuli ja sijoituksella 2. Voiton vei tosi nopea saksanmetsästysterrieri Hauli. Menivät tooosi kovaa! =)
Itestä tuntu, että Into vois mennä kovempaakin....mutta en tahdo olla liian kriittinen! Kyllä se varmaan tosta ripsakoituu. Nyt hyppäsi hyvin ja ponnistuspaikat näyttää videolta paremmalta kuin ennen -lähempää. Ja nyt en ole viritellyt (leikittänyt) sitä ennen startteja ollenkaan. Niin ja pirulainen muuten hiipi taas lähdössä, ei jäänyt istumaan. Murr!

Into run he's fourth official agilitycourse, made clean run and was second. He needs 1 clear run in class one and after that he competes in class 2.

1 kommentti: