tiistai 19. heinäkuuta 2011

Treeniä koulutuksen yhteydessä 19.7

Olin Porskilla kouluttamassa ja treenin siinä samalla koulutuksen jälkeen sekä Inton että Leevin. Ihmeesti riitti virtaa vaikka oli treeniä eilenkin. =)
Tosin Leevillä näkyi pintä keskittymättömyyttä kyllä ja se kostautui heti kepeillä, ei viitti pujotella loppuun. Oli paikka missä ohjaajan piti irrota eteen. Mukaan mahtu onnistumisia ja kohelluksia, ei ihan lähtökohtaisesti paras tapa treenata oman koulutuksen jälkeen, mutta tehtyä tuli. Persjätöt on nyt itellä kehittyneet! Aloitan ne paljon aiemmin -uskaliaasti, jes!

Into oli virrakas kun oli kuunnellut ja katsellut muiden menoa tovin. =) Yhtä irrotusta oli pakko vahvistaa palkalla, näitä treenattava! Muuten radassa ei oikeesti ollut sen taidoille mitään ylitsepääsemtöntä, mokat mitä tuli johtu ohjaajasta, kas kummaa. =D Keppien lopetuksen lähellä oli pussi joka ekalla pujottelukerralla aiheutti sen että jätti vikan välin pujottelematta kun katsoi pussiin ja repäsi itseään sinne...Tässä taas treenattavaa..keppien sisäänmeno- ja ulostuloansat.. Hypylle 27 keppienjälkeen piti tehdä sylivekki-jaakotus ja tässä sain koiran takaakiertoon, itseasiassa kaikki koirat. Jotenkin siihen kohden oma liike rytmitty väärin kun keppien jälkeen tartti tehdä valssikin. Kävin liian syvällä rimalla vekkaamassa ... Omat koirat, Leevin ja Inton kun olin juoksuttanut osissa sen 30 estettä kokeilin Marika Nuikan borter Tiitaa, ihana tapaus! Äärettämän kuuliainen koira ja helppo ohjata. Se meni takuulla niin kuin veit vaikka vauhtiakin oli ihan kiitettävästi ja ääntä. =) Paukut vaan loppu jaloista esteen 23 jälkeen (johon asti siis nollilla) ja sit oli hetki huilattava... =) Miellyttävä kokemus! Kiva ohjailla eri koiria ja nähdä että onnistuu vaikka ihan suorilta ko. koiran kanssa rataa lähdin tekemään. Mutta koira oli kyllä äärettömän kuuliainen! Homma meni sen kanssa paremmin kuin omien! Oikeesti! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti