keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Treenit isolla T:llä!! 30.3

Sporttispäivä ja Leevi kehissä.
Rata näytti jo ennen tutustumista kivalta sekä meille sopivalta ja tutustumisen jälkeenkin itseasiassa yhtä kohtaa lukuunottamatta. Puomin alla oleva putki, aika syvällä, jonne mentiin keinulta ns. 90 kulmasta ja puomi siis ohitettava ja ite jäätävä puomin toiselle puolen. No, ekalla yrittämällähän tähän se tössäs. Oman tekemisen korjaamisella suuntautui koirakin oikealle esteelle, kas kummaa.... =)

Mutta treenithän siis alkoi juoksutreenillä, intervalleilla, hallia päästä päähän juoksemalla...ekax 20 s ja 10 s. lepo, uudestaan ja sit tais sekunnit vähetä ja hapot lisääntyä. En tiiä montako kertaa menin ees taas, mut tyhmä vedin tänkin ihan täysillä alusta asti ja eihän noita paukkuja kauan kestänyt. Onnex ei heti tarvinnu lähteä suorittamaan ton setin jälkeen. =)

Olin sentään palautunut joten kuten, kun oma vuoro koitti, mutta selkeesti toi alun rääkki kuitenkin tuntui jalossa. Radalla kun oli ihan vauhdikkaitakin pätkiä.
Homma sujui aika mallikaasti pätkissä. Ainut oli kepeille meno, tuon putkihommelin lisäksi, jossa yllättäen oli muuten leikkaus paras, 90 umpikulma...
Kun olin saanut koko harjoituksen 31 estettä mentyä pätkissä ja olin aivan piipussa Niinu sano, et sit nollilla. Mä sanoin, että ei pysty, en jaksa! =) No, yrittämään kuitenkin ja juuri ennen starttaamistani Niinu sanoi, että jos nollilla vedät läpi saan tän jakson ilmaiseksi.... Virhe tuli esteellä 30! =) Koira hyppäsi sen väärin päin ja voi vittu et mä oli piipussa! Lysähin maahan kuin perunasäkki! Hapot paino jaloissa jo esteellä 19 -> kepit. =) Loppu oli silkkaa raahustamista, onneksi rata tarjosi paikkapaikoin mahdollisuuden ottaa etäisyyttä koiraan ja jättää se suorittamaan esteitä itsenäisesti. Jumaleisson niitä loppuradan valsseja ja sitä "juoksemista". =)

Olihan kertakaikkisen mahtava treeni ja Leevi oli myös ihan mahtava! Sille sopii vedättäminen niiiiiiin hyvin, se tykittää ihan kympillä mun perään! Love!
Tämä päivä hautaa unholaan kahden edellisen kerran rävellykset! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti