torstai 10. maaliskuuta 2011

Hyvän mielen treenit 9.3

Sporttiksella normi keskiviikko treenilöt ja vuorossa Leevi. Tänään kaikki tuntu kivalta ja hyvältä! =O
Alun ihmisnuoli toimi! Liikuin myös ihan hyvin tänään. =) Puomin kontakti alkuun ihan hukassa, mutta muutamilla toistoilla parani. Tiukkaa käskytystä vaati. Radalle olin muutamaan kohtaan tehnyt tyhmät valinnat ja duunattiin paremmaksi mm. muuttamalla omaa kulkureittiäni ohjaukseen sekä kepeille vienti lähetyksestä + keppien jälkeisestä persjätöstä pakkovalssiksi. Treeni oli taas vauhdikas ja liikkumista vaativa ja MÄ NIIN TYKKÄSIN!! Tuli hiki, jesh! Nyt putkijarrutukset ei niin hyviä kuin sunnuntaina. Yhes kohdin tuli vetoonkin hyvin, jee! Sit tuli alussa, esteet 4-5, todistettua että en pysty lähettämään Leevi A.n alla olevaan putkeen niin että ns A jää meijän väliin, ei irtoo niin ei, A vetää. Joudun ihan sikana varmistella ja sit en kerennyt millään jatkoon.
Harjoiteltavaa tuli itelenkin siihen että kauheessa vauhdissa tarttis pystyä tekemään puolivalssia ja nyt sain just jkust tehtyä ja se on videolla NIIN kauheen ja naurettavan näköstä että. En saa vaan kroppaa käännettyä ja kuriin kun massa jyrää etiäpäin. =)
Sit Niinu kokeili Leevin kanssa menoa loppuun. Aika mamman poika on, ei mennannu mennä mukaan ollenkaan. Teki sit kuitenkin jotain, mutta hissun kissun ja ei irronnu mihkään. =) No toi oli jo puoli voittoa et lähti tekemään ees ton verran. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti