torstai 3. maaliskuuta 2011

Pojat Riinan käsittelyssä 3.3

Riinan käsittelyssä kaikki kolme. Hugolla jumia ylimeno alueella ja mä arvasin sen koska koira on kaikki nää pakkaset kulkenu selkä kyyryssä, kun whippetti konsanaan.
Ja syy siis oikeesti siinä.

Leevillä jumeja enemmän kuin Hugolla -pitkä käsittelyväli ja paljon treeniä.

Into kun laitettiin pöydälle se jännittyi hiukan, mutta ei ollu paha. Antoi kyllä käsitellä, ei oikeastaan jäpitellyt vastaan ollenkaan, tärisi vain. Pöllöili alkuun huoneessa Leevin käsittelyn ajan ja on siis joskus pienenäkin piipahtanu siinä pöydällä. =)
Riina kun rupes testailemaan Intoa (innolla, koska tiesi Inton syövän viljapitoista ruokaa...) näin minäkin heti kaksi asiaa koirassa, ennen kuin Riina kerkes niistä edes mitään kunnolla sanoa ja saman tien hän rupesikin valaisemaan...koiran vasen kylki oli kaareva -pyöreämpi kuin toinen ja kylkiluiden päät mitkä siis kiinnittyy rankaan alkoivat takaa päin katsottuna eri kohdista. Sitten vielä toinen suoliluu on korkeammalla kuin toinen, mutta tätä en minä erottanut ja sitten vielä oikealla 1 kylkiluu edessä on jotenkin...olikohan taaempana vai edempänä...
Ja nämä kaikki aiheuttaa viljapitoinen ruoka, samat "viat" on 8:lla kymmenestä koirasta jotka syövät viljapitoista ruokaa. No, nämä pitäisi poistua ruuan välittömällä vaihdoksella ja hoidoilla. Ruuan vaihdosta tässä on jo harkittu pitkään ja ajatuksissa olikin ostaa nyt samalla reissulla Orijenin ruokaa kylpylältä ja sen teinkin. Loput Royalit meni kotiin päästyä roskiin ja Orijen Adultia "lautaselle".
Saapi nähdä tuleeko muutosta!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti