sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Piirin koulutuksen ensimmäinen pv 5.3

Uudenmaan kennelpiirin järkkämäässä (mitä siis myös olen itse ollut järkkämässä)koulutuksessa oltiin tänään Inton kanssa. Kouluttajana kas kummaa Niina-Liina Linna =)ja paikkana Hyvinkään koiraurheilukeskus.
Koulutuksen tarkoituksena oli antaa lisää työkaluja seuroissa kouluttavien kouluttajien työkalupakkiin.

Harjoitus oli sairaan kiva, 31 esteinen rata. Sairaan kivan siitä teki taas mm. pätkät missä joutu ite liikkumaan kunnolla. Aikaa nyt lauantaina oli jokaisella vaan aika vähän kun 4 tunnissa treenasi 10 koirakkoa ja pääpaino koulutuksessa oli rataantutustumisessa.

Radasta sai valita mitä kohtia tekee ja minä valitsin esteelle 10 tehtävän jaakotuksen, jota Into teki ekaa kertaa ja menikin ihan mallikkaasti.
Sit tehtiin pätkää 19-28. Tosin muuri 19 tökki Intolle jostain kumman syystä, eikä saatu siihen vissiin yhtään onnistunutta suoritusta ja jatkettiinkin sit suoraan puomilta 20. Muurille oli pakko palata iteksiin meijän harjoitusajan päätteeksi.
Puomin kontakti jees, puolivalssilla putken kauinmaiseen päähän jees, putken jälkeistä hyppyä ja siihen tehtävää valssi paranneltiin ja sit ihan perus irrotus yhelle päätyhypylle vähän tökki...hosuin..suoran kerkesin Inton kanssa tosi hyvin ja tehtiin sit putkelle ekaa kertaa putkijarrutusta, tosin ei mun liikkeellä vaan käden heilautuksilla ja suhinalla putken suulla. Hyvin meni!

Into ei tänään ollut missään tapauksessa parhaimmillaan, syytä tuohon en osaa sanoa, koira ei vaan ollu 100 % mukana, kun taas yleensä aikalailla on. Kovasti hajut kiinnostivat hallissa, oltiin siinä hallin alkupäässä. Tosin ton puolesta oli hyvä kokea toikin, käydä vieraissa paikoissa treenaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti